Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor: Τέλος τα ψέματα, το παιχνίδι γίνεται από σήμερα ατομικό

Έπαθαν όλοι πλάκα με την ανακοίνωση του Λιανού

16 Μαΐου 2021 22:40
Survivor: Τέλος τα ψέματα, το παιχνίδι γίνεται από σήμερα ατομικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Δύο ανακοινώσεις «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στο αποψινό έκτακτο συμβούλιο του νησιού του Survivor, που σόκαραν εντελώς τις δύο ομάδες.

Ο παρουσιαστής λοιπόν ανακοίνωσε αρχικά την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, η οποία οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό του ποδιού του.

Αμέσως μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε κάτι που περιμένανε πολύ καιρό όλοι οι παίκτες του Survivor και αυτό είναι φυσικά ότι επιτέλους το παιχνίδι γίνεται ατομικό!

Μάλιστα, θα γίνουν από την αρχή οι δύο ομάδες, των οποίων όμως οι αρχηγοί αλλά και οι παίκτες πρόκειται να αλλάζουν ανά δύο εβδομάδες.

Μπορεί αυτό να φέρει τα πάνω κάτω, ωστόσο όλοι οι παίκτες πέταξαν από την χαρά τους καθώς ανυπομονούσαν να γίνει το Survivor ατομικό.

Survivor: Με πυροτεχνήματα, καπνογόνα και... Άννα Μαρία Βέλλη υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζέιμς Καφετζής, με τον ίδιο λίγες ώρες αργότερα να φτάνει στο νησί του, την Ρόδο και να δέχεται ένα ανυπέρβλητο καλωσόρισμα.

Λίγες μέρες πριν, ο Τζέιμς πέταξε τη βόμβα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, κάτι που έφερε τελείως τα πάνω κάτω μέσα στο παιχνίδι.

Το απόλυτο φαβορί αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και μετά από 5 μήνες, επέστρεψε στην οικογένεια και στους φίλους του. Μάλιστα, όταν έφτασε στην Ρόδο, πλήθος κόσμου τον περίμενε και τον υποδέχτηκε σαν να ήταν πράγματι ο νικητής του φετινού Survivor.

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψε και εκείνη στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί ξανά με τον αγαπημένο της φίλο.

Η υποδοχή της Ρόδου στον Τζέιμς Καφετζή

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share