Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor: Ανακοινώθηκε στους παίκτες η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη!

Σε σοκ όλοι οι παίκτες

16 Μαΐου 2021 22:34
Survivor: Ανακοινώθηκε στους παίκτες η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Σε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού κάλεσε τους παίκτες και των δύο ομάδων του Survivor ο Γιώργος Λιανός, μια ανακοίνωσε που τους άγχωσε αρκετά.

Οι εναπομείναντες παίκτες πήγαν στο συμβούλιο και εκεί τους περίμενε ο παρουσιαστής προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αλλαγές που προκύπτουν από εδώ και πέρα στο παιχνίδι.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε με μια πολύ δυσάρεστη ανακοίνωση, καθώς ενημέρωσε τους παίκτες πως ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το πόδι του, ένας τραυματισμός που τον αφήνει εκτός στίβου μάχης για πολύ καιρό.

Παρόλο όμως που ο γιατρός ήταν ενθαρρυντικός για το μέλλον του παίκτη αναφορικά με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε ότι θέλει να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor, όπως σας είχαμε πει ήδη, μια απόφαση που δυσαρέστησε αρκετά όλους τους παίκτες.

Survivor : Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε εκτάκτως τις δύο ομάδες σε έκτακτο συμβούλιο!

Survivor: Με καυγάδες και έκτακτες ανακοινώσεις έχει ξεκινήσει το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 και είναι πλέον σίγουρα ότι μετά την αποχώρηση του Τζέιμς, έχουν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!

Για ακόμη μια φορά Ντάφι - Ασημακόπουλος - Κόρο καυγάδισαν αρκετά άσχημα για τους ίδιους λόγους με κάθε άλλη φορά!

Ωστόσο, το επόμενο πρωί, ένας πάπυρος περίμενε τους παίκτες, με τον Γιώργο Κόρομι να είναι αυτός που τον βρήκε και τον διάβασε.

Ο Γιώργος Λιανός λοιπόν τους ανακοίνωσε ότι πρέπει να φύγουν για ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να τους λούζει κρύος ιδρώτας!

]

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share