Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor - Τριαντάφυλλος σε Ασημακόπουλο: «Σιγά μη χάνω από σένα, άμπαλε!»

Τα «καρφιά» τους όσο συζητούσαν για το πότε θα γίνει ατομικό το παιχνίδι

16 Μαΐου 2021 22:23
Survivor - Τριαντάφυλλος σε Ασημακόπουλο: «Σιγά μη χάνω από σένα, άμπαλε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Με το πότε και πως θα γίνει ατομικό το παιχνίδι ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με πρωταγωνιστές κυρίως τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πριν πέσουν για ύπνο, οι παίκτες συζητούσαν για τη πορεία του παιχνιδιού και συγκεκριμένα τι θα γίνει όταν από ομαδικό γίνει ατομικό.

Μέσα σε όλα βέβαια, ο Ασημακόπουλος άρχισε με τον δικό του τρόπο να ειρωνεύεται τον Ντάφι, με τον δεύτερο όμως να περνά στην αντεπίθεση και να τον χαρακτηρίζει ουκ ολίγες φορές.. «άμπαλο»! Στο μεταξύ, έχει αποκαλυφθεί και η στρατηγική που χρησιμοποιεί ο Τριαντάφυλλος!

Survivor - Τριαντάφυλλος σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Survivor: Δεν ξεκίνησε για ακόμη μια φορά καλά το επεισόδιο του Survivor, μιας και για χιλιοστή φορά ο Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος καυγάδιζαν δίχως αύριο.

Όλα ξεκίνησαν με τους χαρακτηρισμούς του τραγουδιστή προς τον Ασημακόπουλο, ο οποίος ξεκίνησε να τον φωνάζει «άμπαλο», μια κουβέντα που συνεχίστηκε και την επόμενη μέρα.

Η κλίκα λοιπόν «έθαβε» τον Ντάφι ενώ τόνιζε πως συνεχώς προσβάλλει τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Κόρομι κάποια στιγμή να συνειδητοποιεί πως ο Τριαντάφυλλος τους κρυφάκουγε.

Survivor - Τριαντάφυλλος σε Κόρο: «Νομίζεις σε φοβάμαι επειδή είσαι 10 κιλά παραπάνω;»

Φυσικά, ο ίδιος δήλωσε στις κάμερες πως ξέρει πολύ καλά πως συνεχώς τον σχολιάζουν ενώ αργότερα πήγε στα παιδιά προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση.

Μόνο που όχι δεν την έλυσε, αλλά έκανε πολύ χειρότερα τα πράγματα, μιας και ο Κόρο εκνευρίστηκε αρκετά και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια μαζί του!

Survivor spoiler 16/05: "Ή εγώ ή αυτός" - Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Κόρο αν δεν φύγει ο Τριαντάφυλλος!

Survivor spoiler: Χαλασμός Κυρίου στο Survivor 4 με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη την ίδια ώρα που τα νεύρα των περισσότερων παικτών έχουν χτυπήσει κόκκινο!

Το Athensmagazine.gr από το απόγευμα της Παρασκευής σας έχει αποκαλύψει πως τις επόμενες μέρες θα αποχωρήσει και ο Τριαντάφυλλος, αλλά αν δεν φύγει εκείνος ίσως έχουμε αποχώρηση από τον Κόρο! Συγκεκριμένα ο Ούγγρος παίκτης της μπλε ομάδας είχε ακόμα έναν πολύ έντονο καυγά με τον Ντάφυ! Τόσο γερό που πήγε στην παραγωγή και ζήτησε να φύγει εφόσον δεν αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος!

Survivor spoiler για άγριο τσακωμό Τριαντάφυλλου και Κορομι

Survivor spoiler: Ο χοντρός τσακωμός!

Όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής (16/05) ο Ντάφυ θα τσακωθεί πολύ άσχημα με τον Γιώργο Κόρομι, με τους δύο παίκτες να είναι πλέον και πάλι συμπαίκτες, αυτή την φορά στη μπλε ομάδα! Ένας χοντρός καυγάς όμως θα σταθεί η αφορμή για να διαλυθεί κάθε δεσμός ανάμεσά τους!

Ο Κόρο θα αρχίσει να ουρλιάζει μέσα στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου, με τον τελευταίο να μην ελέγχει τα νεύρα του και τις κουβέντες του και οι δύο παίκτες θα πιαστούν στα χέρια! Μετά το τέλος του καυγά (στον οποίο παρενέβησαν συμπαίκτες και αντίπαλοι για να τους χωρίσουν) ο Κόρο πήγε στην παραγωγή και ξεκαθάρισε πως "ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Ή φεύγει ο Τριαντάφυλλος ή αποχωρώ εγώ, δεν αντέχω άλλους δύο μήνες να τον βλέπω μπροστά μου"!

Ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να τον προλάβουν μιας και ο Τριαντάφυλλος θα αποχωρήσει! Βέβαια ο τρόπος που θα φύγει δεν θα είναι ο... αναμενόμενος με το Athensmagazine.gr να σας ενημερώνει σε λίγο για τις εξελίξεις! Μείνετε συντονισμένοι!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share