Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής! Τα πονταρίσματα «μίλησαν»

Μετά την αποχώρηση Νίκου και Τζέιμς, έχουν αλλάξει τα δεδομένα!

16 Μαΐου 2021 15:09
Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής! Τα πονταρίσματα «μίλησαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Αυτός είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης σύμφωνα με τα στοιχήματα! Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη που θα δούμε πολύ σύντομα να ανακοινώνεται, τα στοιχήματα για τον παίκτη ή την παίκτρια που θα κερδίσει το Survivor 4 έχουν αλλάξει, αφού οι δυο αυτοί παίκτες ήταν πολύ ψηλά στον πίνακα.

Αυτός ο παίκτης είναι φαβορί για να κερδίσει το Survivor 4

Τι και αν δυο πολύ καλοί παίκτες έφυγαν, ο Ηλιας Μπόγδανος παραμένει στην κορυφή με στοιχηματική απόδοση 4.00, καθώς δεν επηρεάστηκε καθόλου, αφού και πριν βρισκόταν στην πρώτη θέση.

Ο κερδισμένος βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι άλλος από τον, Σάκης Κατσούλης. Μετά την αποχώρηση Νίκου - Τζέιμς, τους έδωσαν την δεύτερη θέση με απόδοση 4.50.

Νικητής Survivor σύμφωαν με τα στοιχήματα

Η τριάδα κλείνει με τον Γιώργος Κόρομι. Ο παίχτης που παραλίγο να φύγει από το ριάλιτι, αν δεν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τζέιμς, έχει απόδοση 5.00.

Ωστόσο, από την άλλη τα δυο κορίτσια που επίσης ήταν φαβορί, έχουν πέσει πάρα πολύ. Συγκεκριμένα την τριάδα ακολουθούν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος (7.00), ο Τριαντάφυλλος (7.00) και Μαριαλένα Ρουμελιώτη (8.00), Καρολίνα (14.00), Ελένη Χαμπέρη (14.00) και Νικολέτα Μαυρίδη (16.00).

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share