Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Survivor 4: Υποδοχή ήρωα για τον Τζέιμς στη Ρόδο με... «πριγκιπικές τιμές» - Βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες

Πανζουρλισμός για μία φωτογραφία μαζί του

16 Μαΐου 2021 12:41
Survivor 4: Υποδοχή ήρωα για τον Τζέιμς στη Ρόδο με... «πριγκιπικές τιμές» - Βίντεο με τις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Survivor 4» είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό φάνηκε από την ξαφνική αποχώρηση του φαβορί, Τζέιμς Καφετζή. Ο «πρίγκιπας Τζέιμς» ανέφερε ότι κινδυνεύει να «χάσει το μυαλό του» από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες στον Άγιο Δομίνικο και αποχώρησε.

Φήμες ήθελαν τον Τζέιμς ν' αντιδρά στην ανακοίνωση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την παράταση του ριάλιτι, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Βίντεο από το αεροδρόμιο με τον Τζέιμς Καφετζή

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15/5), ο νεαρός πρώην παίκτης του «Survivor» επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου και κατάγεται.

Ωστόσο, οι κάτοικοι του νησιού του επιφύλασσαν μία έκπληξη. Μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο και τον υποδέχτηκαν με…. «πριγκιπικές τιμές». Φώναζαν συνθήματα, είχαν δυνατή μουσική, ενώ καπνογόνα και πυροτεχνήματα συμπλήρωναν το εορταστικό κλίμα.

Ανάμεσα στο πλήθος, βρισκόταν και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τζέιμς.

Το πρωί της Κυριακής (16/5), ο «παρουσιαστής» της μεγάλης βραδιάς και φίλος της οικογενείας του Τζέιμς Τάσος Χατζηγεωργίου, μίλησε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» για την υποδοχή του Καφετζή με αέρα νικητή.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share