Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Survivor spoiler 16/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

16 Μαΐου 2021 07:39
Survivor spoiler 16/05: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 αλλά μέσα σ' όλα έχουμε και αγώνα επάθλου φαγητού αλλά με... νέες ομάδες! Ποια κερδίζει; Μπλε ή κόκκινοι;

Απόλυτη ανατροπή έχουμε στο σημερινό (16/05) επεισόδιο καθώς σύμφωνα με το trailer και όπως λέει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός αλλάζουν οι ομάδες και όπως βλέπουμε ο Τριαντάφυλλος «μετακομίζει» στους Μπλέ και παρακολουθούμε ένα ξέσπασμά του λέγοντας «Θα μείνω όσο και αν σας πονάει»!

Αρχικά μην θεωρείται δεδομένο πως θα έχουμε 100% αλλαγή των ομάδων την Κυριακή παρά το trailer που κυκλοφόρησε! Ακούγονται φήμες πως το Survivor θα γίνει ατομικό και θα αγωνίζονται Έλληνες ακόμα και με Τούρκους παίκτες! Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, ούτε καν την αλλαγή των ομάδων αφού είναι πιθανό αυτό να είναι ένα τρυπάκι του Ατζούν και οι παίκτες απλά να άλλαξαν ομάδα για ΜΙΑ μέρα και ΕΝΑ αγώνισμα μέχρι να γίνει ατομικό. Άλλωστε δική μας πληροφορία αναφέρει πως τις επόμενες μέρες θα δούμε και αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;https://www.athensmagazine.gr/tags/96925-survivor-spoiler/articles

Απόψε έχουμε ένα κλασικό αγώνισμα Survivor και μάλιστα το πρώτο φέτος που θα διεξαχθεί από την αρχή μέχρι το τέλος του νύχτα! Όπως συνέβαινε αρκετές φορές στα τέλη και των τελευταίων Survivors! Στους νέους μπλε θα δούμε επιτέλους και τον Τριαντάφυλλο να αγωνίζεται, ο οποίος μάλιστα θα πετύχει τουλάχιστον μια νίκη απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Ποια ομάδα θα κερδίσει; Θα είναι αρκετή αυτή η επικράτηση του Ντάφυ για να χαρίσει τη νίκη στους μπλε; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Athensmagazine.gr απόψε μεγάλο προβάδισμα νίκης έχουν οι νέοι μπλε! Με την ευκαιρία να θυμηθούμε και τις νέες ομάδες παρακάτω:

Η κόκκινη ομάδα αποτελείται πλέον από τους: Ασημακόπουλο, Κατσούλη, Νικολέτα, Ηλία και Ελένη.

Η μπλε ομάδα αποτελείται πλέον από τους: Κόρο, Τριαντάφυλλο, Καρολίνα και Μαριαλένα.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share