Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor: Με πυροτεχνήματα, καπνογόνα και... Άννα Μαρία Βέλλη υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Πλήθος κόσμου πήγε να τον συναντήσει! Αναμέσα τους και η Άννα Μαρία Βέλλη

16 Μαΐου 2021 00:13
Survivor: Με πυροτεχνήματα, καπνογόνα και... Άννα Μαρία Βέλλη υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζέιμς Καφετζής, με τον ίδιο λίγες ώρες αργότερα να φτάνει στο νησί του, την Ρόδο και να δέχεται ένα ανυπέρβλητο καλωσόρισμα.

Λίγες μέρες πριν, ο Τζέιμς πέταξε τη βόμβα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, κάτι που έφερε τελείως τα πάνω κάτω μέσα στο παιχνίδι.

Το απόλυτο φαβορί αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και μετά από 5 μήνες, επέστρεψε στην οικογένεια και στους φίλους του. Μάλιστα, όταν έφτασε στην Ρόδο, πλήθος κόσμου τον περίμενε και τον υποδέχτηκε σαν να ήταν πράγματι ο νικητής του φετινού Survivor.

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψε και εκείνη στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί ξανά με τον αγαπημένο της φίλο.

Η υποδοχή της Ρόδου στον Τζέιμς Καφετζή

Survivor spoiler: Ανατροπή μεγατόνων - Παραμένει στο παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης;

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, αλλά και την διαφαινόμενη του Νίκου Μπάρτζη.

Το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε ενημερώσει, πριν ακόμα προβληθεί η αποχώρηση του Τζέιμς το βράδυ της Τρίτης, πως και ο Νίκος Μπάρτζης θα αποχωρήσει οικειοθελώς και μάλιστα μια μέρα μετά το πήγαμε και πιο κάτω αποκαλύπτοντας πως η αποχώρηση του Νίκου θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής!

Ωστόσο η εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ ήρθε χτες (14/05) να ταράξει τα νερά αποκαλύπτοντας πως ο Νίκος Μπάρτζης το παλεύει να μείνει στο παιχνίδι και πως αν οι γιατροί του πουν ότι δεν χρειάζεται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας, τότε θα παραμείνει στο Survivor 4! Ισχύει αυτό όμως; Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση!

Survivor spoiler για ανατροπή στο παιχνίδι με τον Νίκο Μπάρτζη

Survivor spoiler: Αποχωρεί ή όχι ο Νίκος Μπάρτζης;

Πάμε λοιπόν στην υπόθεσή μας! Το Athensmagazine.gr σας το είχε πει από την αρχή και σας το υπογράφει και με τα δύο χέρια! Ο Νίκος Μπάρτζης ΕΧΕΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΗΔΗ από το Survivor 4. Όλο αυτό η εκπομπή του ΣΚΑΙ το είπε για να μην κάνει spoil και να κρατήσει την αγωνία και το ενδιαφέρον του κοινού ώστε να χτυπήσει κόκκινο η τηλεθέαση την Κυριακή, όμως πλέον δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό όσο και να προσπαθεί!

Μάλιστα η αποχώρηση του Νίκου είναι και ένας από τους λόγους που θα έχουμε έκτακτο συμβούλιο του νησιού την Κυριακή! Ακριβώς εκεί ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor πως ο Νίκος Μπάρτζης δεν τα κατάφερε και τελικά αποχωρεί και εκείνος από το Survivor 4, όπως έκανε και το φιλαράκι του, ο Τζέιμς Καφετζής!

Επομένως οριστικό τέλος από το Survivor 4 και ο Νίκος Μπάρτζης! Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθούν κι άλλες διαρροές, όπως σας αποκαλύπτουμε ποια ομάδα κερδίζει αύριο!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share