Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 15/05: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Τρομερό παρασκήνιο!

15 Μαΐου 2021 21:18
Survivor spoiler 15/05: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Από το απόγευμα της Παρασκευής (14/05) ΜΟΝΟ το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε πως από το Survivor 4 αποχωρεί οικειοθελώς και ο Τριαντάφυλλος!

Μετά τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, την σκυτάλη παίρνει και ο τραγουδιστής, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ! Η αλήθεια είναι λοιπόν πως ο Τριαντάφυλλος ήθελε να αποχωρήσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως το γεγονός πως θα έχανε χρήματα αν έφευγε οικειοθελώς ήταν αυτό που τον κρατούσε στον Άγιο Δομίνικο! Όμως πλέον βρήκε παραθυράκι και ετοιμάζεται να μας την κάνει.

Με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, ο Τριαντάφυλλος βρήκε ένα παραθυράκι να μην χάσει ευρώ και ταυτόχρονα να μην γίνει ρεζίλι στα ατομικά αγωνίσματα, που η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινε εύκολα τελευταία κάθε μέρα.

Survivor spoiler 15/05: Όλη η αλήθεια για την οικειοθελή αποχώρηση του Τριαντάφυλλου!

Survivor spoiler: Γι' αυτό αποχώρησε ο Ντάφυ - Πότε θα δούμε την αποχώρησή του;

Ο Τριαντάφυλλος γνώριζε πολύ καλά πως νικητής του Survivor 4 δεν πρόκειται να ήταν και από την στιγμή που έχει συγκεντρώσει ένα υπέρογκο ποσό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν γίνεται να χάσει χρήματα, με την απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι, έριξε την βόμβα και αποχώρησε!

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται στο επεισόδιο της Κυριακής να έχουμε και αποχώρηση Μπάρτζη και αποχώρηση Τριαντάφυλλου, αλλά αν δεν γίνει αυτό σίγουρα μέχρι την Τρίτη ο Ντάφυ θα είναι και τηλεοπτικά εκτός Survivor, παρότι άλλαξε ομάδα και τον ακούμε στο trailer της Κυριακής πως δεν πρόκειται να φύγει! Παρά την αλλαγή των ομάδων τα δεδομένα δεν αλλάζουν!

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ραγδαίες εξελίξεις αυτή την εβδομάδα στο Survivor 4. Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share