Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες του Παππά με την Alessia

Είναι paparazzi ή όχι;

15 Μαΐου 2021 16:08
Survivor 4: Όλη η αλήθεια για τις φωτογραφίες του Παππά με την Alessia
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φωτογραφίες του Αλέξη Παππά με την Alessia που τους δείχνουν να φιλιούνται έχουν διχάσει αρκετούς.

Είναι paparazzi ή οι δυο τους γνώριζαν την ύπαρξη φωτογράφου και πόζαραν ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά;

Το θέμα σχολίασαν σε βάθος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού να υποστηρίζει:

«Ξέρεις πότε σε φωτογραφίζουν και πότε όχι και στήνεσαι κατάλληλα» ενώ συνεργάτιδα της εκπομπής εξήγησε πως τους κάλεσε ο Χάρης Σιανίδης και έτσι τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες.

Ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor και μιλώντας για την Alessia είχε δηλώσει:

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σχέση μου ακόμη μετά από τόσο καιρό. Εγώ είχα πει σε αυτή την κοπέλα ότι λογικά μέχρι 25 Μαρτίου θα είμαι έξω. Σιγά μη κάτσω παραπάνω. Δε θα παντρευόμασταν 25 Μαρτίου. Έχουμε βρεθεί μόνο μια φορά, είχαμε έρθει πολύ κοντά από απόσταση. Έχουμε αφήσει στα μισά μια ιστορία. Είναι από τα πράγματα που σου συμβαίνουν μια φορά. Είναι αυτό το κεραυνοβόλο.

Δεν ξέρω αν με έκανε unfollow ο Ανδρέας Γεωργίου. Είχαμε μια σχέση επαγγελματική, η οποία έληξε. Δεν είχαμε αναπτύξει προσωπικές σχέσεις ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς

Survivor 4: Καψούρης ο Αλέξης - Έκανε ταξίδι «αστραπή» για χάρη της λατρεμένης του

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως διεκδικεί επάξια, μαζί με τον Σάκη, τον τίτλο του... καψούρη στο Survivor, με τον ίδιο μάλιστα να μη διστάζει να κάνει ταξίδι «αστραπή», ώστε να βρει την αγαπημένη του Αλέσια στο Ντουμπάι.

Ο ηθοποιός έμεινε τρεις ημέρες στον εξωτικό προορισμό, ενώ επέστρεψε στην Ελλάδα την Κυριακή (9/5). Οι δυο τους πέρασαν όμορφες στιγμές και το επόμενο ραντεβού τους είναι στην Αθήνα με το άνοιγμα του τουρισμού.

Survivor 4: Το ταξίδι του Αλέξη στο Ντουμπάι και η επιστροφή για την νέα σειρά

Το ταξίδι να πούμε πως έγινε μετά το ραντεβού που είχε ο Αλέξης Παππάς με τον ΣΚΑΪ για τη νέα σειρά που θα βγάλει στον αέρα.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share