Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 16/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Κυριακής;

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

15 Μαΐου 2021 07:29
Survivor spoiler 16/05: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο της Κυριακής;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Το Survivor επιστρέφει την Κυριακή πιο ανατρεπτικό από ποτέ με αγώνα επάθλου ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους! Ποια ομάδα κερδίζει;

Το πάνω κάτω ήρθαν σε λίγες μέρες στο Survivor 4, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή αλλά και εκείνη του Νίκου Μπάρτζη, που αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής! Επίσης το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε χτες την τεράστια βόμβα με την αποχώρηση και του Τριαντάφυλλου, ο οποίος ωστόσο τουλάχιστον στο επεισόδιο της Κυριακής θα είναι παρόν! Το θέμα είναι βέβαια αν αγωνιστεί, κάτι που θεωρούμε (όχι μόνο εμείς) σχεδόν απίθανο!

Οι μπλε έχουν μείνει... δύο και ο κούκος και συγκεκριμένα ο Κόρο με την Μαριαλένα και την Ελένη, ωστόσο ακόμα και έτσι έδειξαν στο τελευταίο αγώνισμα πως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Από την άλλη οι κόκκινοι αρχίζουν σιγά σιγά να τα σπάνε ξανά με τον Ντάφυ και η ένταση αυτή βγαίνει προς τα έξω ακόμα και από άτομα που έχει κοντά του, όπως ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος! Ωστόσο όλο αυτό τελειώνει καθώς είναι πολύ πιθανό την Κυριακή να είναι το τελευταίο αγώνισμα ως... ομάδες αλλά διαφορετικές ομάδες.

 Survivor spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή 16 Μαϊου το έπαθλο

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει την Κυριακή;

Αρχικά μην θεωρείται δεδομένο πως θα έχουμε 100% αλλαγή των ομάδων την Κυριακή παρά το trailer που κυκλοφόρησε! Ακούγονται φήμες πως το Survivor θα γίνει ατομικό και θα αγωνίζονται Έλληνες ακόμα και με Τούρκους παίκτες! Ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα και δεν μπορούμε να πάρουμε τίποτα ως δεδομένο, ούτε καν την αλλαγή των ομάδων αφού είναι πιθανό αυτό να είναι ένα τρυπάκι του Ατζούν και οι παίκτες απλά να άλλαξαν ομάδα για ΜΙΑ μέρα και ΕΝΑ αγώνισμα μέχρι να γίνει ατομικό. Άλλωστε δική μας πληροφορία αναφέρει πως τις επόμενες μέρες θα δούμε και αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

Το Athensmagazine.gr περιμένει να μάθει πληροφορίες για το επεισόδιο της Κυριακής και μόλις έχουμε το παραμικρό θα σας το μεταφέρουμε! Είτε έχουμε αγώνισμα, είτε δεν έχουμε! Γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr αφού το Survivor 4 μπαίνει στη τελικά του ευθεία.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share