Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Στην αντεπίθεση ο Ταβλαδάκης - «Δεν απαντώ στην προσβολή σου Τζέιμς»

Η κόντρα τους καλά κρατεί και μετά τον Άγιο Δομίνικο...

14 Μαΐου 2021 21:08
Survivor 4: Στην αντεπίθεση ο Ταβλαδάκης - «Δεν απαντώ στην προσβολή σου Τζέιμς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση βρέθηκε ο Γιώργος Ταβλαδάκης για όσα άκουσε από το στόμα του Τζέιμς Καφετζή, στην πρώτη συνέντευξη του δεύτερου μετά την αποχώρησή του από το Survivor, με τον πρώην «μπλε» παίκτη να κάνει λόγο για προσβολές.

Ο ίδιος, μετά από ερωτήσεις αρκετών ακόλουθων του, θέλησε να τοποθετηθεί στις δηλώσεις που έκανε ο Τζέιμς, λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι.

Survivor 4: Η απάντηση του Ταβλαδάκη στον Τζέιμς

Ο Γιώργος λοιπόν απάντησε στον χαρακτηρισμό του «κακομοίρη» που του πρόσαξε ο Τζέιμς και τόνισε πως όχι μόνο διαφωνεί, μιας και είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την μοίρα που έχει πάρει η ζωή του, αλλά ούτε θα μπει στον κόπο να απαντήσει στις προσβολές του, καθώς το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Survivor Ταβλαδάκης για Τζέιμς

Survivor Ταβλαδάκης απάντηση σε Τζέιμς

Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς - Το μεγάλο λάθος που έκανε

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή!

Το παρασκήνιο από την αποχώρηση του Ροδίτη είναι "καυτό" και το Athensmagazine.gr έχει όλες τις πληροφορίες. Με τι κρατάει στο χέρι τον Τζέιμς ο Τούρκος παραγωγός; Γιατί κινδυνεύει να χάσει όλα του τα χρήματα; Την επόμενη μέρα της αποχώρησής του σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ροδίτης θα πάρει κανονικά όλα του τα χρήματα, αφού από την στιγμή που ο Ατζούν πήρε την απόφαση να δώσει παράταση δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για οικειοθελή αποχώρηση, αφού δεν υπήρχε στο αρχικό συμβόλαιο παράταση του ριάλιτι, οπότε δεν μπορούσε να "κόψει" λεφτά από τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς

Ωστόσο μπορεί να πατήσει πάνω σε ένα μεγάλο φάουλ του Ροδίτη και να μην του δώσει "φράγκο" ή καλύτερα... "τούρκικη λίρα". Ποιο είναι αυτό; Πως ο Τζέιμς διέρρευσε την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έγινε γνωστή από τον αδελφό του παίκτη, που είχε ποστάρει σε στόρι πως ο αδελφός του επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως έχει αποχωρήσει. Και αυτό έγινε πριν προβληθεί το επεισόδιο στον ΣΚΑΙ! Κάτι που απαγορεύεται.

Βασικός κανόνας των παικτών είναι πως όποιος αποχωρεί ανοίγει το κινητό του μετά την προβολή του επεισοδίου και ο Τζέιμς το έκανε πριν! Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Ατζούν, σε πρώτη φάση, δεν είναι διατεθειμένος να "κυνηγήσει" τον Τζέιμς παρότι μπορεί να το κάνει!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share