Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Survivor: Έξαλλη... τέσσερα χρόνια με τον Ντάνο η Σόφη Πασχάλη - «Ο θυμός μου κρατάει...»

Από το 2017 μέχρι σήμερα δεν το έχει ξεπεράσει...

14 Μαΐου 2021 20:12
Survivor: Έξαλλη... τέσσερα χρόνια με τον Ντάνο η Σόφη Πασχάλη - «Ο θυμός μου κρατάει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί το πρώτο Survivor να έχει περάσει στην ιστορία από το 2017, αλλά η Σόφη Πασχάλη φαίνεται πως ακόμη έχει... νεύρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η όμορφη γυμνάστρια μίλησε για όλα στο περιοδικό «Λοιπόν», αναφέρθηκε στα καλά που απέκτησε από αυτήν την περιπέτεια που έζησε ενώ, έχοντας προηγουμένως μιλήσει για μια σχέση της, αναφέρθηκε φυσικά και στον Ντάνο.

Σόφη Πασχάλη για Ντάνο και Survivor

Survivor: Το σχόλιο της Σόφης Πασχάλη

Είχες συμμετάσχει στο «Survivor». Τι έχεις να θυμάσαι;

Το «Survivor» για εμένα ήταν σταθμός. Γιατί όλη αυτή τη θεωρία που έχω διδαχτεί, την έκανα πράξη. Για να έχω το δικαίωμα να προτείνω στους ανθρώπους ότι η ευτυχία βρίσκεται αφού βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, τα πρέπει μας, τους περιορισμούς μας, έπρεπε πρωτίστως να το κάνω εγώ η ίδια στον εαυτό μου. Για εμάς το πρώτο «Survivor» ήταν κάτι το εντελώς άγνωστο. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει.

Το ότι ήσουν γυμνάστρια, σε βοήθησε στο να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης του παιχνιδιού;

Η συνθήκη είναι πραγματικά πάρα πολύ έντονη, γι’ αυτό και τα συναισθήματα πολλές φορές φαντάζουν ακραία. Όπως όταν βλέπουμε ένα έπαθλο επικοινωνίας, που όλοι κλαίμε, δεν προσποιούμαστε είναι πραγματικά αληθινό. Το ότι ήμουν δασκάλα yoga με βοήθησε πάρα πολύ, γιατί δεν έτρεχα στο πικ των δυνατοτήτων μου, για να μην ανεβάσω παλμούς και να μπορέσω να συγκεντρωθώ γρήγορα στον στόχο.

Έχεις κρατήσει επαφή με κάποιους από τους συμπαίκτες σου;

Σχεδόν με όλους. Ωστόσο με κάποια παιδιά έχουμε δημιουργήσει και μια δυνατή φιλία. Η όλη εμπειρία που είχαμε εκεί, μας έχει ενώσει και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται.

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έχετε μιλήσει;

Μετά τον τελικό του «Survivor», το επόμενο βράδυ η παραγωγή είχε διοργανώσει ένα πάρτι για εμάς. Εκεί ξεκαθαρίσαμε την όποια διαφωνία είχαμε στο παιχνίδι. Ούτως η άλλως, θεωρώ ότι τα θέματα πρέπει να λύνονται με συζήτηση, γιατί δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να κουβαλάω ένα αρνητικό παρελθόν. Ο θυμός μου κρατάει λίγο. Αν είχα μείνει στο παιχνίδι, θεωρώ θα το είχαμε λύσει κι εκεί. Κάποιες φορές χρειάζεται να συγχωρήσεις τον εαυτό σου που δεν ήσουν αρκετός εκείνη τη χρονική στιγμή να φερθείς καλύτερα.

Πιστεύεις ότι ο Τριαντάφυλλος σε δημοφιλία είναι ο νέος Ντάνος;

Είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μπορώ να συγκρίνω ανθρώπους. Άλλος ο Γιώργος κι άλλο ο Τριαντάφυλλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share