Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Φοβερή επίθεση Κώστα σε Τριαντάφυλλο - «Είναι ρουφιάνος...»

«Βαριές» οι κουβέντες του ζαχαροπλάστη

14 Μαΐου 2021 17:31
Survivor 4: Φοβερή επίθεση Κώστα σε Τριαντάφυλλο - «Είναι ρουφιάνος...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια φοβερή επίθεση εναντίον του Τριαντάφυλλου προχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κόντρα του τραγουδιστή στο Survivor με τον «Κόρο» και τον Ασημακόπουλο.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως ο Ασημακόπουλος είναι ο πιο ψεύτικος μέσα στο παιχνίδι ωστόσο την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Κόρο να μην δώσει από τα ψάρια του στον Ντάφι.

Survivor 4: Οι «μπηχτές» του Κώστα για τον Τριαντάφυλλο

«Στο πρώτο ψάρεμα που δεν είχαμε δώσει στον Τριαντάφυλλο είχα πάει σαν βοηθός. Αυτός ήταν μία εξτρά τροφή την οποία έπιασε ο Κόρο. Ο Κόρο αυτή τη στιγμή είναι ο «Βασιλιάς των Λιονταριών». Είναι αληθινός, ευθύς και πολύ ανταγωνιστικός. Οι τρεις τους τότε, Ντάφι, Κόρο και Ασημακόπουλος, όταν έβρισκαν μία τροφή μαζί, την έτρωγαν. Ο Ντάφι όταν τους έπιασε η παραγωγή ρουφιάνεψε τους άλλους δύο. Είπε: "τρώτε; φαγητό είναι αυτό;".

Εμείς αυτό το μάθαμε στο τέλος σε ένα συμβούλιο. Θεωρώ ότι δεν άξιζε όλος αυτός ο χαμός με τον Τριαντάφυλλο γι 'αυτό το σκηνικό», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor spoiler: Δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο η γυναίκα του Τριαντάφυλλου!

Survivor spoiler: Μια τεράστια έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor 4, καθώς σε λίγο καιρό αγαπημένα τους πρόσωπα θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και στο πλαίσιο επάθλου επικοινωνίας θα τους συναντήσουν από κοντά.

Συγκεκριμένα σε 12 ημέρες μέλη των οικογενειών τους θα τους δουν από κοντά έπειτα από 5 μήνες. Ωστόσο, παρόλο που θα ταξιδέψουν οι μαμάδες των περισσότερων παικτών, η μητέρα του Τριαντάφυλλου για προσωπικούς λόγους δεν θα μπορέσει να πετάξει για το εξωτικό νησί.

Για αυτό το λόγο η γυναίκα του Τριαντάφυλλου δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο

Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για την σύζυγό του. Λόγω του... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share