Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς - Το μεγάλο λάθος που έκανε

Που μπορεί να "πατήσει" ο Ατζούν και να μην του δώσει ευρώ!

14 Μαΐου 2021 08:36
Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς - Το μεγάλο λάθος που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή!

Το παρασκήνιο από την αποχώρηση του Ροδίτη είναι "καυτό" και το Athensmagazine.gr έχει όλες τις πληροφορίες. Με τι κρατάει στο χέρι τον Τζέιμς ο Τούρκος παραγωγός; Γιατί κινδυνεύει να χάσει όλα του τα χρήματα; Την επόμενη μέρα της αποχώρησής του σας είχαμε αποκαλύψει πως ο Ροδίτης θα πάρει κανονικά όλα του τα χρήματα, αφού από την στιγμή που ο Ατζούν πήρε την απόφαση να δώσει παράταση δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για οικειοθελή αποχώρηση, αφού δεν υπήρχε στο αρχικό συμβόλαιο παράταση του ριάλιτι, οπότε δεν μπορούσε να "κόψει" λεφτά από τον Τζέιμς Καφετζή.

Survivor spoiler 14/05: Κινδυνεύει με σοβαρές κυρώσεις ο Τζέιμς

Ωστόσο μπορεί να πατήσει πάνω σε ένα μεγάλο φάουλ του Ροδίτη και να μην του δώσει "φράγκο" ή καλύτερα... "τούρκικη λίρα". Ποιο είναι αυτό; Πως ο Τζέιμς διέρρευσε την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έγινε γνωστή από τον αδελφό του παίκτη, που είχε ποστάρει σε στόρι πως ο αδελφός του επικοινώνησε μαζί του και του είπε πως έχει αποχωρήσει. Και αυτό έγινε πριν προβληθεί το επεισόδιο στον ΣΚΑΙ! Κάτι που απαγορεύεται.

Βασικός κανόνας των παικτών είναι πως όποιος αποχωρεί ανοίγει το κινητό του μετά την προβολή του επεισοδίου και ο Τζέιμς το έκανε πριν! Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr ο Ατζούν, σε πρώτη φάση, δεν είναι διατεθειμένος να μην "κυνηγήσει" τον Τζέιμς παρότι μπορεί να το κάνει!

Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο; Αυτός ο παίκτης θα έφευγε αν είχαν κανονικά αποχώρηση!

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω ήρθαν στο αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή αλλά και την διαφαινόμενη του Νίκου Μπάρτζη!

Το Athensmagazine.gr πρώτο σας έχει ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις! Πρώτο σας έφερε στο φως την βόμβα με την αποχώρηση του Τζέιμς, όπως πρώτο σας ξεκαθάριζε εξ' αρχής πως θα αποχωρήσει και ο Νίκος, παρότι όλα τα sites έδιναν προβάδισμα στο να παραμείνει στο Survivor.

Τελικά και οι δύο αποτελούν παρελθόν (με την αποχώρηση του Νίκου να την βλέπουμε την Κυριακή) και όπως ήταν λογικό δεν είχαμε αποχώρηση, μέσω ψηφοφορίας, αυτή την εβδομάδα. Όμως είχαμε υποψήφιους προς αποχώρηση! Πέραν του Τζέιμς Καφετζή, στον τάκο είχαν βρεθεί και οι Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

 Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο;

Χτες ο Τριαντάφυλλος έκανε επίθεση στον Κόρο, τονίζοντας πως αν δεν είχε φύγει από μόνος του ο Τζέιμς, τότε ο Γιώργος θα μας είχε χαιρετίσει! Είχε όμως δίκιο! Ποιος θα αποχωρούσε, υπό φυσιολογικές συνθήκες, από το Survivor 4.

Survivor spoiler: Μαριαλένα ή Κόρο θα έφευγαν από το ριάλιτι;

Το Athensmagazine.gr μπήκε στην διαδικασία να διεξάγει ψηφοφορία σχετικά με τον παίκτη που θα θέλατε να παραμείνει στο Survivor 4! Μέσω της ψηφοφορίας αυτής φαίνεται πως πανηγυρικά θα έμεινε ο Τζέιμς Καφετζή, με ένα ποσοστό κοντά στο 60%! Όσο για τον παίκτη που θα αποχωρούσε; Αυτός θα ήταν ο Γιώργος Κόρομι! Είχε δίκιο λοιπόν ο Τριαντάφυλλος. Η οικειοθελής αποχώρηση του Τζέιμς έσωσε τον Ούγγρο παίκτη του φετινού Survivor.

Survivor spoiler 13/05: Μαριαλένα ή Κόρο; Αυτός ο παίκτης θα έφευγε αν είχαν κανονικά αποχώρηση!

Όσο για τα ποσοστά τους; Η Μαριαλένα ήταν κοντά στο 22% και ο Κόρο στο 18%! Δεν μιλάμε λοιπόν για τεράστια διαφορά...

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share