Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη βόμβα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Κυκλοφορεί από εχθές μια φήμη πως επιστρέφει στο Survivor ο..."

Όλη η αλήθεια από την παρουσιάστρια

13 Μαΐου 2021 17:55
Αποκάλυψη βόμβα από την Σταματίνα Τσιμτσιλή:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Επειδή ο Νίκος Μπάρτζης είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης, η παραγωγή θέλει να καλύψει το κενό των οικειοθελών αποχωρήσεων με την επιστροφή του Αλέξη Παππά στο Survivor.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά την συγκεκριμένη είδηση. Παράλληλα δείτε και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ο Τζέιμς από το παιχνίδι.

Η αποκάλυψη για τον Αλέξη Παππά

“Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Survivor 4: Τι αποκάλυψε ο κολλητός του Τζέιμς για την σχέση του με την Γερμανίδα καλλονή (Video)

Survivor 4: Για την σχέση του Τζέιμς Καφετζή με την ξανθιά Γερμανίδα καλλονή αλλά και για τις εξελίξεις στο Survivor, μίλησε ο φίλος του Τζέιμς, Άρης Μαρτάκης στην εκπομπή Πρωινό.

«Ο Τζέιμς κέρδισε τη φιλία του με τον Νίκο και την εμπειρία του Survivor. Εμείς γνωριζόμαστε τέσσερα χρόνια, αλλά εγώ δουλεύω και στην εταιρεία που έχουν. Μπήκε στο παιχνίδι για την εμπειρία. Ο James είναι συμπαθέστατος. Είχε ένα κοινό στη Ρόδο και πριν μπει στο παιχνίδι.

Δεν ξέρω πως κάποιος άνθρωπος μπορεί να αντιπαθήσει αυτό το παιδί. Ο James είχε μία σχέση με μια Γερμανίδα, τώρα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα. Η Maxine είναι στη Γερμανία, όχι στη Ρόδο».

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

Survivor 4: Για την ζωή της μετά το Survivor αλλά και για εξελίξεις που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη".

Όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη για το Survivor 4

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share