Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

Ποιοι πιστεύει ότι θα φτάσουν στον τελικό η Σοφία Μαργαρίτη

13 Μαΐου 2021 16:43
Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Για την ζωή της μετά το Survivor αλλά και για εξελίξεις που διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο μετά και την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή μίλησε η Σοφία Μαργαρίτη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη". Παράλληλα δείτε και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε ο Τζέιμς από το παιχνίδι.

Όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη για το Survivor 4

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι.

Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

Survivor 4: «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό»

Survivor 4: Ο Χανταμπάκης σχολίασε τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο (Video)

Survivor 4: Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε προβλήθηκε μια συνέντευξη του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος σχολίασε τα φετινά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μοντέλο λοιπόν, το οποίο είχε απασχολήσει με τη δική του συμμετοχή στο Survivor, έκανε γνωστό πώς ο αγαπημένος του παίκτης ήταν ο Τζέιμς Καφετζής.

Ωστόσο δε δίστασε να αναφερθεί και στον Γιώργο Ασημακόπουλο αναφέροντας πως με την συμπεριφορά του προσπαθεί να κάνει τους άλλους να γελάνε αλλά και πολλούς άλλους να... Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share