Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Επίθεση Ελευθερίας σε Ατζούν - «Η κάμερα δεν έδειξε ότι...»

Το παράπονό της για όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

13 Μαΐου 2021 14:56
Survivor 4: Επίθεση Ελευθερίας σε Ατζούν - «Η κάμερα δεν έδειξε ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελευθερία Ελευθερίου δε δίστασε να κάνει επίθεση στην παραγωγή του Survivor, κατηγορώντας την ανοικτά για πράγματα που δεν έδειξαν οι κάμερες.

«Μπήκα στο παιχνίδι γιατί μου έκαναν τρίτη φορά την πρόταση και είπα ότι είναι σημάδι από τον Θεό», είπε αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου, που γιορτάζει παράλληλα τα γενέθλιά της, στο «Love it».

«Ισχύει ότι ζήτησα από την ομάδα μου να με ψηφίσει, αν νομίζει ότι εγώ ήμουν αγωνιστικά η χειρότερη. Ήταν κάτι που το ζήτησα και από τους φίλους μου: Τριαντάφυλλο, Σάκη και Αλέξη. Τους είπα ότι αν νομίζουν ότι έπρεπε να ψηφιστώ, να το κάνουν και να μην αφήσουμε να πουν ότι κάνουμε συμμαχίες και ότι δεν βάζουμε την ομάδα πάνω από όλα».

Survivor 4: Το παράπονο της Ελευθερίας από την παραγωγή

«Η κάμερα θα έπρεπε να δείξει ότι εγώ δεν πήρα τίποτα από το μπαούλο και μου χρέωσαν μια άσχημη κατηγορία. Θα έπρεπε να δείξουν πως κάναμε μια συζήτηση με τον Αλέξη και λύσαμε την παρεξήγηση και θα έπρεπε να δείξουν πάρα πολλά άσχημα πράγματα που έγιναν και τα άσχημα σχόλια που δεχόμουν».

Survivor 4: Απίθανη αλλαγή στο σώμα της Ελευθερίας - Δε θα το πιστεύετε

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν από τις αγαπημένες... του ανδρικού κοινού στο Survivor, αλλά το σώμα της έχει βιώσει μια φοβερή αλλαγή με την επιστροφή της στην χώρα, έχοντας αποκτήσει λίγα παραπάνω κιλά χωρίς να την ενοχλεί.

Η όμορφη τραγουδίστρια, μετά τη αποχώρηση της από το Survivor έχει επιστρέψει ξανά στους ρυθμούς της και έχει προσαρμοστεί και πάλι στην καθημερινότητα της.

Survivor 4: Η Ελευθερία με... φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Ελευθερία μάλιστα φαίνεται πως έφαγε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα η αρκετά αδύνατη κοιλια της να φουσκώσει! Η ίδια, μιας και είναι ακομπλεξάριστη, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει την κοιλιά της και γράφει: «Happy Mother’s Day».

Survivor Ελευθερία αλλαγή στο σώμα της

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share