Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Δε... μάσησε τα λόγια του ο Χανταμπάκης - «Αγαπημένος μου παίκτης ο...»

Σχολίασε τα πάντα ως τηλεθεατής

13 Μαΐου 2021 14:50
Survivor 4: Δε... μάσησε τα λόγια του ο Χανταμπάκης - «Αγαπημένος μου παίκτης ο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες, που έχουν περάσει από το Survivor, με τον ίδιο να σχολιάζει ως τηλεθεατής όσα έχει δει.

Το πρωί της Πέμπτης (13/5) προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μια συνέντευξη που παραχώρησε στην οποία εξέφρασε την γνώμη του για τα φετινά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον Άγιο Δομίνικο, με το Twitter μάλιστα να του ζητά συγγνώμη με βάση τη συμπεριφορά ορισμένων.

Survivor 4: Το σχόλιο του Στέλιου Χανταμπάκη

Αγαπημένος του παίκτης ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες μαζί με τον κολλητό του στο παιχνίδι, Νίκο Μπάρτζη.

Επίσης, σχολίασε και τον Γιώργο Ασημακόπουλο αναφέροντας πως με την συμπεριφορά του προσπαθεί να κάνει τους άλλους να γελάνε αλλά και πολλούς άλλους.

Έγκυος η Όλγα Πηλιάκη; H φωτογραφία που προκάλεσε ερωτήματα

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Όλγα Πηλιάκη να απαντήσει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους που αναρωτήθηκαν αν είναι έγκυος.

Ένα βίντεο στο οποίο χορεύει φορώντας ένα στενό φόρεμα, ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά τα σχόλια κάτω από το post.

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, ξεκαθάρισε πως εξαιτίας της καραντίνας έχει πάρει μερικά κιλά και δεν είναι έγκυος όπως νόμιζαν κάποιοι.

Μάλιστα, η ίδια έφτιαξε ένα κολλάζ φωτογραφιών στο οποίο απεικονίζεται το σώμα της πριν και μετά την καραντίνα.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Όλγα Πηλιάκη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share