Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Ξεσηκωμός» στο χωριό του Τζέιμς - Ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα

«Κάηκε» όλη η Ρόδος για χάρη του!

13 Μαΐου 2021 12:00
Survivor 4: «Ξεσηκωμός» στο χωριό του Τζέιμς - Ετοιμάζουν υποδοχή ήρωα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί παρελθόν από το Survivor, με τον παίκτη να δηλώνει οικειοθελή αποχώρηση και το χωριό του να είναι έτοιμο να τον υποδεχθεί με... τιμές ήρωα.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Πέμπτης (13/5) βρέθηκε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο χωριό του Τζέιμς και κατέγραψε απίστευτα πλάνα με πολύ κόσμο να έχει βγει στους δρόμους κρατώντας πανό και φωνάζοντας δυνατά το όνομα του Τζέιμς αλλά και του Νίκου.

Survivor 4: Περιμένουν... Τζέιμς και Νίκο στη Ρόδο

Τα πλάνα που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όπως και κάποιες δηλώσεις που έγιναν από τον κόσμο για το δίδυμο του Survivor είναι μοναδικά.

Survivor spoiler: Ποιον θα θέλετε να μείνει στο Survivor αν γινόταν η ψηφοφορία!

Survivor ψηφοφορία: Υποψήφιοι προς αποχώρηση θα ήταν αυτή την εβδομάδα οι Τζέιμς Καφετζής, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά ο πρώτος αποφάσισε να φύγει από μόνος του.

To Survivor 4 φτάνει στο τέλος του και αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρξε και κανονική αποχώρηση μαζί με την οικειοθελή του Τζέιμς Καφετζή. Ποιος όμως θα αποχωρούσε αν είχε γίνει η αποχώρηση! Εμείς σας είχαμε αποκαλύψει πως πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ήταν ο Κόρο! Θα είχε επιβεβαιωθεί όμως αυτό;

Πάρτε μέρος παρακάτω στην ψηφοφορία του Athensmagazine.gr και ψηφίστε ποιος παίκτης θα θέλατε να παραμείνει στο Survivor 4:

Survivor spoiler: Ποιον θα θέλετε να μείνει στο Survivor αν γινόταν η ψηφοφορία!
Γιώργος Κόρομι
Τζέιμς Καφετζής
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share