Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Χαμός με Περικλή και Σαλαγκούδη - Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Άγιο Δομίνικο

Σύνοδος... κορυφής μετά την άγρια κόντρα τους

13 Μαΐου 2021 11:41
Survivor 4: Χαμός με Περικλή και Σαλαγκούδη - Συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Άγιο Δομίνικο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως το Survivor δε μας επιφυλάσσει μονάχα εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και αυτές υπάρχουν και εκτός του νησιού, με τον Περικλή Κονδυλάτο και την Ανθή Σαλαγκούδη να συναντώνται για πρώτη φορά, μετά τον καβγά τους.

Αξέχαστη έχει μείνει αυτή η φιλία που ξεκίνησε στον Άγιο Δομίνικο και έληξε άδοξα στην Ελλάδα. Όλοι θυμόμαστε το κράξιμο που έριξε ο Περικλής στην Ανθή και τις βαριές κουβέντες που αντάλλασσαν κατά καιρούς. Όλα αυτά όμως... περασμένα ξεχασμένα.

Survivor 4: Έτσι αντέδρασαν Περικλής και Σαλαγκούδη στην πρώτη τους συνάντηση

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο πάρτι της Ελευθερίας και σύμφωνα με πληροφορίες ο Περικλής έκανε κίνηση να πλησιάσει την Ανθή, μίλησαν και... όλα καλά. Οι δυο τους, μάλιστα, μίλησαν για το θέμα μπροστά στις κάμερες.

Έπος: Η Ανθή Σαλαγκούδη θέλει να παρουσιάσει talk show και δυσκολεύεται... με τις ερωτήσεις

Η Ανθή Σαλαγκούδη παραμένει ένα «καυτό» όνομα του Survivor κι ας έχει περάσει αρκετός καιρός μετά την αποχώρησή της, με το επαγγελματικό της μέλλον να αποτελεί ένα εκ των θεμάτων, για τα οποία ερωτάται σε κάθε της συνέντευξη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όμως, αποφάσισε να το πάει ένα επίπεδο πιο μακριά. Μετά από αρκετές αόριστες απαντήσεις στο εν λόγω ζήτημα, η Σαλαγκούδη κατέληξε στο ότι θα ήθελε να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show, όπως είναι το «The 2Night Show», όπου ήταν και καλεσμένη. Μόνο που υπήρχε ένα πρόβλημα αρκετά βασικό και αφορούσε στο... να κάνει ερωτήσεις.

Ανθή Σαλαγκούδη: Η αμηχανία όταν ο Αρναούτογλου την έβαλε σε ρόλο... παρουσιάστριας

Ο Γρηγόρης, όταν άκουσε το τι θέλει η Ανθή να κάνει, την έβαλε σε ρόλο παρουσιάστριας κι εκείνη χρειάστηκε... αρκετό χρόνο, μέχρι να του απευθύνει μια ερώτηση. Αυτή αφορούσε το αν ο παρουσιαστής... βαριέται, ενώ αμέσως μετά χρειάστηκε λίγο ακόμη χρόνο, μέχρι να αποφασίσει να τον ρωτήσει σχετικά με τη δική του εμπειρία από το Survivor.

Αναφορικά με το μέλλον της στα ΜΜΕ, η Σαλαγκούδη ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει κάποια κουβέντα με τον ΣΚΑΪ, ενώ μίλησε για τα άμεσα σχέδιά της. «Θέλω να φτιάξω τις δικές μου πλατφόρμες με το δικό μου περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας και το κανάλι μου στο YouTube», είπε χαρακτηριστικά.

Μας ενημέρωσε, βέβαια, ότι ο εν λόγω λογαριασμός δεν έχει πολλά να μας δείξει, παρότι τον έχει ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό, αν και τουλάχιστον έχει καταφέρει να αυξήσει τους followers στο Instagram. «Έχω τα δικά μου κόνσεπτ και περιμένω να τα βάλω σε μια σκαλέτα», πρόσθεσε επίσης, δίχως να καταλήξει κάπου στο λογισμό της, με τον Αρναούτογλου να αναρωτιέται το τι ήθελε να πει, αλλά τελικά να μην παίρνει απάντηση.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share