Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 4: Γενέθλια με συμπαίκτες και τούρτα... από Άγιο Δομίνικο για την Ελευθερία

Τα γιόρτασε... για τα καλά και ξύπνησαν αναμνήσεις

13 Μαΐου 2021 09:30
Survivor 4: Γενέθλια με συμπαίκτες και τούρτα... από Άγιο Δομίνικο για την Ελευθερία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παίκτες του Survivor φαίνεται πως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους εκτός Αγίου Δομίνικου, με την Ελευθερία Ελευθερίου να γιορτάζει τα γενέθλιά της και να μαζεύει αρκετούς εξ αυτών για αυτό το σκοπό.

Το βράδυ της Τετάρτης (12/5) πραγματοποιήθηκε ένα πάρτι στο σπίτι της τραγουδίστριας, στο οποίο ήταν καλεσμένοι και διάφοροι πρώην παίκτες του ριάλιτι.

Survivor 4: Τα γενέθλια με συμπαίκτες και... τούρτα Αγίου Δομίνικου για την Ελευθερία

Φυσικό ήταν τα social media και συγκεκριμένα το instagram να πάρουν φωτιά από φωτογραφίες και βίντεο. Τις εντυπώσεις έκλεψε η τριώροφη τούρτα της που θύμιζε Άγιο Δομίνικο, ξυπνώντας μνήμες... και ευχάριστες και δυσάρεστες, με την Ελευθερία να έχει βιώσει και μια μεγάλη αλλαγή στο σώμα της.

Survivor Ελευθερία παίκτες

Survivor Ελευθερία τούρτα

Survivor 4: Η Ελευθερίου δεν δέχτηκε το δώρο της Βέλλη

Survivor 4: Στην κάμερα της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου", μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτοντας την κόντρα της με την Άννα Μαρία Βέλλη.

Πριν από κάποιο διάστημα λοιπόν η Youtuber, είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή πως θα πρέπει να κάνουν δώρο στην Ελευθερία ένα συμβολικό μάτι, προκειμένου να μη τη ματιάζουν και να βρίσκει στο στόχο. Και πράγματι ο ρεπόρτερ της μετέφερε το δώρο.

Τι είπε η Ελευθερίου για το δώρο της Βέλλη

Μπορεί αρχικά να χάρηκε μπροστά στην κάμερα, ωστόσο, ακούγοντας από ποιον είναι το δώρο αρνήθηκε να το πάρει. «Τέλειο, το μάτι χρειαζότανε και θα έπρεπε να το έχω πάρει μαζί μου στον Άγιο Δομίνικο γιατί το μάτι δεν πιάνει μόνο αυτόν που σε βλέπει, πιάνει και την Ελλάδα», απάντησε.

Λίγα λόγια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share