Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/05: Σκάει και 3η βόμβα! Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος

Νέα βόμβα στο Survivor - Έχει χάσει την μπάλα ο Ατζούν

13 Μαΐου 2021 08:34
Survivor spoiler 13/05: Σκάει και 3η βόμβα! Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η παραγωγή του ριάλιτι μετά τις αποχωρήσεις του Τζέιμς και του Νίκου, αφού ενδέχεται να αποχωρήσει και ο Τριαντάφυλλος!

Πανικός επικρατεί στην παραγωγή του Survivor τις τελευταίες ώρες. Η απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι έχει κάνει έξαλλους αρκετούς παίκτες και ήταν και ο κύριος λόγος που αποχώρησαν ο Τζέιμς και ο Νίκος! Την αποχώρηση του πρώτου την είδαμε την Τρίτη ενώ του δεύτερου αναμένεται να την δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής!

Ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και συνέχεια! Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα που λένε... Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr και ο Τριαντάφυλλος ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι και όσα είδαμε χτες μόνο τυχαία δεν ήταν. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής, μετά το τέλος του αγωνίσματος, βγήκε δημόσια και είπε πως θέλει να αποχωρήσει, πιέζοντας με τον τρόπο την παραγωγή να το δεχτεί!

Το γεγονός πως δεν φέρνει νίκες αλλά... πέναλτι στην ομάδα του αφού δεν αγωνίζεται καν είναι κάτι που δεν του αρέσει καθόλου και τον ρίχνει ψυχολογικά! Ή τουλάχιστον έτσι μας το "πασάρει". Η αλήθεια είναι πως ο Τριαντάφυλλος έχει δείξει τις προθέσεις του εδώ και περισσότερο από ένα μήνα αφού η απόφασή του να μην αγωνίζεται δεν έχει να κάνει με τους συμπαίκτες αλλά με την παραγωγή.

Survivor spoiler 13/05: Σκάει και 3η βόμβα! Αποχωρεί και ο Τριαντάφυλλος;

Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος έχει θέσει την παραίτησή του στην παραγωγή πάνω από δύο φορές το τελευταίο διάστημα αλλά συνέχεια καταφέρνουν και τον φέρνουν τούμπα! Με την απόφασή του να μην αγωνίζεται θέλει να κάνει την παραγωγή να τον... διώξει από μόνη της, ώστε να χρεωθεί η αποχώρησή του ως τραυματισμός και να μην χάσει χρήματα, που ενδεχομένως να έχανε σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης.

Survivor spoiler: Θα αποχωρήσει ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος το θέλει πολύ. Το θέλει καιρό και το γεγονός πως δεν κερδίζουν έπαθλα επικοινωνίας για να πάρει μηνύματα από την οικογένειά του τον ρίχνουν ακόμα περισσότερο! Ενδεχομένως η παραγωγή να μας παρουσιάσει σαν φυσιολογική αποχώρηση του Τριαντάφυλλου την επόμενη εβδομάδα, όμως θεωρείται δεδομένο πως το Survivor και για τον Τριαντάφυλλο έχει τελειώσει! Καταλαβαίνετε και εσείς πως τρίτη σερί οικειοθελής αποχώρηση θα είναι ένα γερό χτύπημα στην παραγωγή και ενδεχομένως να το παρουσιάσουν αλλιώς.

Ο Τριαντάφυλλος από την πλευρά του πάντως κάνει το παν για να... ξενερώσει η παραγωγή και να το πάρει απόφαση.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share