Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο - Επιστρέφουν μαζί με τον Τζέιμς στην Ελλάδα!

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

13 Μαΐου 2021 07:50
Survivor spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο - Επιστρέφουν μαζί με τον Τζέιμς στην Ελλάδα!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μαζί από την αρχή μέχρι το τέλος οι Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής, αφού αναμένεται να επιστρέψουν παρέα στην Ελλάδα.

Πρώτο το Athensmagazine.gr, την ίδια στιγμή που όλοι έβλεπαν παραμονή του Μπάρτζη στο παιχνίδι, σας έχει αποκαλύψει πως ο Νίκος έχει ήδη αποχωρήσει και η απόφασή του είναι οριστική! Ο Νίκος λοιπόν, αμέσως μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, βρέθηκε στο νοσοκομείο αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γόνατα και στην συνέχεια στο ξενοδοχείο, καθώς έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Μάλιστα πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Νίκος Μπάρτζης έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με τον πατέρα του και τον έχει ενημερώσει πως θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, παρέα με το φιλαράκι του. Όσο και να προσπαθεί ο ΣΚΑΙ να το κρύψει μιλάμε για μεγάλο φιάσκο, καθώς έχασε ξαφνικά δύο δυνατούς παίκτες και η παράταση του Survivor 4 "παγώνει" ενώ αναμένεται να γίνει πολύ πιο σύντομα ατομικό το παιχνίδι!

Survivor spoiler 13/05: Ο Νίκος είναι ήδη στο ξενοδοχείο

Survivor spoiler: Πότε θα δούμε την αποχώρηση του Νίκου;

Χτες δεν είδαμε καθόλου στα πλάνα μας τον Νίκο Μπάρτζη και φαίνεται πως δεν θα τον ξαναδούμε! Παρέα με τον Τζέιμς αποχαιρετήσαμε και τον Νίκο, αφού στο τελευταίο πλάνο που αποχωρίζονται οι δύο κολλητοί έμελλε να είναι το τελευταίο πλάνο και των δύο μέσα στο ριάλιτι!

Στο επεισόδιο της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, τον οποίο δεν θα δούμε και καθόλου να εμφανίζεται καθώς πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως αμέσως μετά το νοσοκομείο ο παίκτης της μπλε ομάδας κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο, όπου περνάει ξέγνοιαστες ώρες με τον κολλητό του, Τζέιμς Καφετζή.

Μάλιστα αναμένεται μαζί να ταξιδέψουν για Ελλάδα αλλά μετά την Κυριακή, αφού θα πρέπει πρώτα να έχει προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη! Όσον για τις εξελίξεις στο Survivor 4 θεωρούμε πολύ πιθανό από αυτή την εβδομάδα να γίνει ατομικό! Βλέπετε έτσι δεν έχει κανένα αγωνιστικό ενδιαφέρουν.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share