Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Παντόφλα» της Μαριαλένας στον Σάκη μπροστά σε όλους... για το μαγείρεμα

Τον έχει ταράξει!

12 Μαΐου 2021 23:18
Survivor 4: «Παντόφλα» της Μαριαλένας στον Σάκη μπροστά σε όλους... για το μαγείρεμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έχουμε συνηθίσει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να... ταράζει στην «παντόφλα» τον Σάκη Κατσούλη στο Survivor και, φυσικά, δε θα έχανε άλλη μια ευκαιρία να το κάνει, και δη μπροστά σε όλους.

Η κόκκινη και η μπλε ομάδα συναντήθηκαν για το αγώνισμα επικοινωνίας και οι δυο τους είναι αντίπαλοι. Το έπαθλο περιείχε και φαγητό με σπιτικά εδέσματα, κάτι που έδωσε αφορμή στον Σάκη να κάνει παρατήρηση στη Μαριαλένα για... τις μαγειρικές της ικανότητες.

Survivor 4: Η Μαριαλένα... την είπε ξανά στον Σάκη

Η τελευταία, σε εκείνο το σημείο, του απάντησε λέγοντας πως και τα έτοιμα σπιτικά εδέσματα έχουν την αξία τους, ενώ δε μαγειρεύει επειδή δεν έχει χρόνο, λόγω της δουλειάς της. Κάπως έτσι, είδαμε άλλο ένα σκηνικό... αρκετά γνώριμο σε όλους μας από το εν λόγω δίδυμο.

Survivor spoiler: Το έγκλημα του αιώνα - Ο Ατζούν διέλυσε τα σώματα των παικτών για το κέρδος

Survivor spoiler: Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και κάτι παραπάνω από τότε, που η παραγωγή του Survivor προκάλεσε το αίσθημα των τηλεθεατών, ζητώντας από τους παίκτες να ανταποκριθούν σε ένα βάναυσο αγώνισμα, το οποίο θα μπορούσε να τους προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, στο πλαίσιο ενός επάθλου φαγητού, με γεμιστά και άλλα λαδερά εδέσματα για τη Σαρακοστή, οι διαγωνιζόμενοι στο ριάλιτι επιβίωσης χρειάστηκε να σηκώσουν βάρη, σε ένα αγώνισμα που θύμιζε το άθλημα, στο οποίο μας έχουν δοξάσει αθλητές σαν τον Πύρρο Δήμα και τον Κάχι Καχιασβίλι. Άπαντες έδειχναν να δυσκολεύονται και να εξαντλούνται από τα βάρη, πλην του Γιώργου Κόρομι, ο οποίος έδειχνε να γνωρίζει το πώς να σταθεί σωστά, ώστε να μην προκαλέσει βλάβη στο σώμα του.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο «Κόρο» ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο εν λόγω αγώνισμα, φτάνοντας σε σημείο να... κάτσει κάτω από την μπάρα με 170 κιλά να πέφτουν πάνω του. Οι υπόλοιποι, όμως, είτε εξαρχής είτε σταδιακά έδειξαν να ταλαιπωρούνται σε μεγάλο βαθμό, κάτι που τους ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Η δοκιμασία αυτή δεν ήταν απλή και το Athensmagazine.gr είχε ζητήσει την άποψη ενός διακεκριμένου personal trainer και μέχρι πρότινος μπασκετμπολίστα εθνικού επιπέδου, του Στράτου Τσαμπή, ο οποίος επιβεβαίωσε όσους κατηγόρησαν την παραγωγή για αυτό το βασανιστήριο στους παίκτες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο ίδιος μας είχε πει πως ήταν πολύ επικίνδυνο αυτό, που είδαμε σε εκείνο το επεισόδιο, με το βάρος που έμπαινε σε καθενός τον αυχένα να γίνεται επί της ουσίας στο «βωμό» της τηλεθέασης και χωρίς να υπολογίζονται οι ζημιές, είτε στιγμιαίες είτε μακροχρόνιες.

Ο Στράτος Τσαμπής είχε τονίσει, ότι ο μόνος που έκανε σωστά την άσκηση, ήταν ο «Κόρο», και οι υπόλοιποι παίκτες διέτρεχαν κίνδυνο να εμφανίσουν προβλήματα τραυματισμών στις επόμενες εβδομάδες. Και στο επεισόδιο της Τρίτης (11/5) τα πάντα έμελλε να επιβεβαιωθούν.

Survivor spoiler: Η απόλυτη επιβεβαίωση του Athensmagazine.gr - Η παραδοχή του Τζέιμς για το αγώνισμα με τα βάρη που διέλυσε τους παίκτες

Ο Τζέιμς Καφετζής αποτελεί παρελθόν από το παιχνίδι κι ένας από τους λόγους είναι η επιμονή της παραγωγής να ζητήσει από τους παίκτες την παράταση του ριάλιτι. Σε μια αποστροφή του λόγου του, τον βλέπουμε να λέει πως η μέση του πονά από τότε, που διεξήχθη εκείνο το αγώνισμα.

Και δεν είναι ο μόνος παίκτης, με πρόβλημα τραυματισμού ή, εν γένει, καταπόνηση. Ο Νίκος Μπάρτζης αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα στο γόνατο, ενώ βλέπουμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και όσους βρίσκονται εξαρχής στο παιχνίδι να διαμαρτύρονται για την κούραση, που έχουν υποστεί εδώ και πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Είναι βέβαιο, λοιπόν, μετά και από αυτή την παραδοχή του Τζέιμς, ότι εκείνο το αγώνισμα ευθύνεται τα μάλα για την τωρινή κατάσταση, και δη όσων βρίσκονται από την αρχή στο νησί. Όπως είναι και βέβαιο, με βάση όσες κινήσεις βλέπουμε από την παραγωγή, ότι το έγκλημα αυτό σε βάρος της υγείας των παικτών, διαπράχθηκε με μοναδικό σκοπό το κέρδος του Ατζούν, κάτι που φυσικά εγείρει σοβαρό ηθικό θέμα.

Για το τελευταίο, ασφαλώς, ο Τούρκος παραγωγός πήρε την απάντηση, που του άξιζε. Πρώτα με την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και, ύστερα, με το διαφαινόμενο τέλος και του Νίκου Μπάρτζη, δύο παικτών που στήριζαν όσο κανείς άλλος το φετινό Survivor...

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share