Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Αυτό είναι το σχέδιο του Τριαντάφυλλου - Για αυτό το λόγο δεν παίζει

Αποκάλυψε και το πότε θα αρχίσει να παίζει κανονικά

12 Μαΐου 2021 23:05
Survivor 4: Αυτό είναι το σχέδιο του Τριαντάφυλλου - Για αυτό το λόγο δεν παίζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τριαντάφυλλος έχει αποφασίσει πια να αγωνίζεται... όποτε το επιθυμεί στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αποκαλύπτει μπροστά σε όλους το σχέδιο του, στο πλαίσιο του αγωνίσματος επικοινωνίας.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, στη διάρκεια της παρουσίασης για τις δύο ομάδες, πήρε το λόγο από τον Γιώργο Λιανό και, μιλώντας για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, που οφείλεται εν μέρει στον τραυματισμό του, επεσήμανε πως δεν αγωνίζεται, για να μη στερεί ασυλίες από την ομάδα του.

Survivor 4: Ο λόγος που ο Τριαντάφυλλος δεν παίζει

Ο ίδιος, βέβαια, νωρίτερα έλεγε πως ο γιατρός... δεν ξέρει σχετικά με τον τραυματισμό του, αλλά πρόσθεσε στο τέλος, ότι θα παίζει κανονικά, όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό, κι ας κάνει οκτώ ώρες, μέχρι να φτάσει στο στόχο.

Survivor spoiler: Άγρια επίθεση Τριαντάφυλλου προς την παραγωγή: "Θα σηκωθώ να φύγω"

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 σχετικά με τις αποφάσεις που έχει πάρει ο Τούρκος παραγωγός για το φινάλε του ριάλιτι!

Εύλογο ερώτημα είναι πως πήρε την απόφαση να δώσει παράταση στο ριάλιτι μέχρι τα μέσα Ιουλίου, τότε που το ριάλιτι επιβίωσης θα βρίσκει απέναντί του το Euro 2020! Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου ξεκινάει με έναν χρόνο καθυστέρηση λόγω covid και θα πέσει πάνω στο Survivor για έναν περίπου μήνα!

Τα νέα αυτά έφτασαν και στα αυτιά των παικτών του Survivor με τους περισσότερους να γίνονται έξαλλοι! Περισσότεροι από όλους ο Τριαντάφυλλος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ειδικά ο πρώτος όμως βγήκε από τα ρούχα του. Μάλιστα ούτε η πρόταση του Ατζούν να διπλασιάσει από εδώ και στο εξής τους μισθούς του δεν του άρεσε αφού έχει κάνει ήδη την... μπάζα του και το μόνο που βλέπει μπροστά του είναι την επιστροφή του στην Ελλάδα, χωρίς όμως να αποχωρήσει οικειοθελώς διότι σ' αυτή την περίπτωση θα χάσει μέρος των χρημάτων που έχει ήδη βγάλει και αγγίζουν τις 120.000 ευρώ.

Άγρια επίθεση Ασημακόπουλου - Ηλία - Ντάφυ προς την παραγωγή

Survivor spoiler: Τριαντάφυλλος προς την παραγωγή - "Θα σηκωθώ να φύγω"

Τι είναι αυτό που έκανε έξαλλο τον Ντάφυ; Ότι ενώ περίμενε πως το αργότερο θα γυρίσει στην Ελλάδα μέσα στον Ιούνιο τώρα θα πρέπει να κάτσει περίπου 20 μέρες παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο, κάτω από αυτές τις συνθήκες επιβίωσης, μένοντας μακριά από την οικογένειά του αλλά και το αγαπημένο του Πόρτο Ράφτη που το καλοκαίρι "σφύζει" από ζωή.

Ο Τριαντάφυλλος δεν δέχτηκε την πρόταση του Ατζούν και τόνισε πως θέλει να αποχωρήσει χωρίς να χάσει μέρος των χρημάτων του, κάτι που δεν προβλέπεται! Από την παραγωγή του ξεκαθάρισαν πως μπορεί να πράξει ότι θέλει αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι σίγουρα θα έχει επιπτώσεις, τουλάχιστον οικονομικές!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share