Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Άρχισε η επίθεση στον Μπάρτζη από Μαριαλένα-Σάκη - «Δεν τον νοιάζει η μπλε ομάδα...»

Έριξαν τα «καρφιά» τους για τον επόμενο στόχο...

12 Μαΐου 2021 22:42
Survivor 4: Άρχισε η επίθεση στον Μπάρτζη από Μαριαλένα-Σάκη - «Δεν τον νοιάζει η μπλε ομάδα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φαίνεται πως η επίθεση στον Νίκο Μπάρτζη έχει αρχίσει στο Survivor, μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη να δείχνουν ξεκάθαρα, ότι είναι ο επόμενος στόχος τους στρατηγικά.

Οι δυο τους και ο Τριαντάφυλλος από τη μία και οι υπόλοιποι παίκτες από την άλλη σχολίασαν την αποχώρηση του Τζέιμς, με τους περισσότερους να δείχνουν επηρεασμένοι από το γεγονός αυτό. Είδαν, δε, τον Νίκο να είναι καταρρακωμένος, με την Καρολίνα και τον «Κόρο» να θέλουν να του συμπαρασταθούν.

Survivor 4: Το σχόλιο Μαριαλένας και Σάκη για τον Μπάρτζη

Η Μαριαλένα, όμως, μίλησε για την υπόδειξη του Νίκου σε υποψήφια για αποχώρηση, σχετικά με την ίδια, και τόνισε πως όντως «γύρισε την μπιφτέκα», σχολιάζοντας με τον Σάκη πως δεν καταλαβαίνουν τη σκέψη του και σίγουρα δε σκέφτεται το καλό της μπλε ομάδας.

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor spoiler: Εκτός παιχνιδιού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Τζέιμς Καφετζής και όπως φαίνεται τον δρόμο του κολλητού του θα ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης!

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε χτες, την ίδια ώρα που όλοι είχαν να ασχοληθούν με την αποχώρηση του Ροδίτη, πως τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Νίκος Μπάρτζης! Μπορεί η παραγωγή χτες να έκανε απίστευτα μοντάζ ώστε να φανεί σαν φυσιολογική η αποχώρησή του όμως δεν... μασάμε! Θέλουμε να δούμε τι θα μας πασάρουν και στο επεισόδιο της Κυριακής, εκεί που αναμένεται να δούμε και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Φυσιολογικά θα μας το πασάρουν πως ο Νίκος δεν άντεξε την απουσία του κολλητού του και πήρε την απόφαση να φύγει! Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο της παραγωγής που τινάζει στον "αέρα" το πρότζεκτ του Ατζούν!

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor spoiler: Οριστική η απόφαση του Νίκου για να φύγει

Από την πρώτη στιγμή που σας αποκαλύψαμε την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, σας είχαμε αναφέρει πως μαζί του παραιτήθηκε και ο Νίκος Μπάρτζης, όμως η παραγωγή προσπαθούσε να τον πείσει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Σας είχαμε αποκαλύψει πως Νίκος και Τζέιμς είχαν καιρό που τα είχαν σπάσει με την παραγωγή. Συγκεκριμένα τα δύο παιδιά είχαν βρει τρόπο να εξασφαλίζουν τροφή απ' έξω και μόλις το ανακάλυψε η παραγωγή αυτό άλλαξε τον άνθρωπο της ασφάλειας και έβαλε Τούρκο μπράβο, με τον οποίο τσακώθηκε άσχημα ο Νίκος Μπάρτζης! Τόσο άσχημα που αρχικά είχαν απειλήσει από τότε να φύγουν τα δύο παιδιά.

Η παραγωγή από τότε ήταν ξεκάθαρη. Πως όποιος θέλει να φύγει θα φύγει. Και έτσι έγινε και τώρα, παρότι παρακαλούσε μετά και τους δύο να μείνουν! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Νίκος Μπάρτζης, δύο μέρες μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, πήρε την απόφαση να φύγει και αυτός. Και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εξέλιξη βόμβα στο Survivor λίγο πριν το φινάλε του.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share