Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 4: Ακόμη δεν έφυγε ο Τζέιμς και... άρχισαν το «θάψιμο» - Στο στόχαστρο ο Μπάρτζης

Τα... φαρμακερά σχόλια μετά την αποχώρηση του Καφετζή

12 Μαΐου 2021 22:20
Survivor 4: Ακόμη δεν έφυγε ο Τζέιμς και... άρχισαν το «θάψιμο» - Στο στόχαστρο ο Μπάρτζης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν πρόλαβε να φύγει από το Survivor και φαίνεται πως οι συμπαίκτες του άρχισαν τη διαδικασία... του θαψίματος, με τον Νίκο Μπάρτζη φυσικά να βρίσκεται επίσης στο στόχαστρό τους, ως πιο ευάλωτος.

Ο μέχρι πρότινος ηγέτης της μπλε ομάδας πήρε την ξαφνική απόφαση να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστρο στην παραλία. Αφού πρώτα όλοι εξέφρασαν την έκπληξή τους, προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το λόγο που το έκανε, ρίχνοντας και αρκετές «μπηχτές».

Survivor 4: Τα σχόλια μετά την αποχώρηση του Τζέιμς

Η Ελένη ανέφερε πως περίμενε να αποχωρήσει η ίδια, με τον Σάκη να τονίζει, ότι ο Τζέιμς ίσως έφυγε επειδή δεν ήθελε να βλέπει τον εαυτό του να γίνεται χειρότερος αγωνιστικά. Κοινός παρονομαστής στα σχόλια όλων, όπως και για τον Μπάρτζη, ήταν πως έχουν πέσει ψυχολογικά, κάτι που έδειξαν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν για τον τελευταίο.

Survivor spoiler: Τι θα συμβεί με τα χρήματα του Τζέιμς; Θα τα πάρει ή όχι;

Survivor spoiler: Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι, λίγο πριν το χθεσινό επεισόδιο ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά από σχεδόν 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο!

Μαζί του είχε αποφασίσει να φύγει και ο Νίκος Μπάρτζης αλλά τελευταία στιγμή έκανε πίσω και τελικά παρέμεινε. Στο συμβούλιο, βέβαια, πλάνταξε στο κλάμα που έφυγε ο φίλος του και μάλιστα αντάλλαξαν και μπλουζάκια για να είναι πάντα... μαζί. Καλά πήγε αυτό!

Το θέμα μας, όμως, δεν είναι αυτό! Συγκινητική η στιγμή δεν λέω... Ειδικά αυτό το τραγουδάκι που έπαιζε πίσω από το αφιερωματικό βίντεο.. (υπερβολή!). Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share