Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Καλίδη για Μαριαλένα-Λιβάνη - «Όταν είσαι τρίτος σε μια σχέση...»

Νέες «βόμβες» από τον τραγουδιστή

12 Μαΐου 2021 21:06
Survivor 4: Νέα αποκάλυψη Καλίδη για Μαριαλένα-Λιβάνη - «Όταν είσαι τρίτος σε μια σχέση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια νέα αποκάλυψη για τη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Γιώργου Λιβάνη προχώρησε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο... ερωτικό τρίγωνο με τον Σάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που ανέφερε και το τι θα κάνει με τα χρήματα που έχει κερδίσει, αποκάλυψε συγκεκριμένα το μήνυμα που μετέφερε στον Γιώργο Λιβάνη από την σύντροφό του Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Survivor 4: Το σχόλιο Καλίδη για Μαριαλένα και Λιβάνη

«Τα συναισθηματικά θέματα είναι ευαίσθητα και δεν πρέπει να μπαίνουν τρίτοι σε μια σχέση, πόσο μάλλον όλη η Ελλάδα. Τρίτοι σε μια σχέση μόνο να τη χαλάσουν μπορούν. Εγώ μετέφερα ένα μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη και ήταν θετικό προς αυτό. Νομίζω πως η Μαριαλένα είναι ακόμα εκεί, στον Γιώργο Λιβάνη», είπε ο Πάνος Καλίδης.

Survivor 4: Βόμβα για Καλίδη - Πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρησή του; (Video)

Survivor 4: Ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε αν πλήρωσε ρήτρα για την οικειοθελή αποχώρηση του από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο τραγουδιστής μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή και έβαλε τα πράγματα στη θέση του, όσον αφορά την δική του αποχώρηση που έγινε από επιλογή.

Όσα αποκάλυψε ο Καλίδης για την ρήτρα στο Survivor 4

«Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που αν θέλει ο κύριος Ατζούν την ενεργοποιεί. Αν μου έλεγαν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ότι δεν κάνει να αποχωρήσω οικειοθελώς, φυσικά και δεν θα μπορούσα φύγω», αποκάλυψε ο Πάνος Καλίδης.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share