Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Survivor 4: «Βολές» κατά Τζέιμς από Γαλακτερό - «Δε δεχόταν ότι...»

Εξήγησε και τους πανηγυρισμούς στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά

12 Μαΐου 2021 17:07
Survivor 4: «Βολές» κατά Τζέιμς από Γαλακτερό - «Δε δεχόταν ότι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες «βολές» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή άφησε ο Παύλος Γαλακτερός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Love it» για όσα έγιναν στο Survivor κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του.

Ο ίδιος, έχοντας μιλήσει προηγουμένως για τον Τριαντάφυλλο, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους συμπαίκτες και αντίπαλοι έβαλαν στο στόχαστρο τον Τζέιμς και τον Νίκο, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Survivor 4: Τα σχόλια του Παύλου Γαλακτερού για Αλέξη, Νίκο και Τζέιμς

«Είχε έχει έρθει για πρώτη φορά στην καλύβα των κόκκινων η Μαριαλένα και ο Σάκης και αρχίσαμε να μιλάμε για άσχετα πράγματα. Ξεκινήσαμε να συζητάμε το θέμα Νίκος – Τζέιμς. Η Μαριαλένα είπε ότι αυτά τα παιδιά είναι πάντα απόμακρα, έχουν κάνει πολλά. Μου λέγε κάποια σκηνικά.

Όταν έφυγε ο Αλέξης ήταν σαν να ενωθήκαμε για ένα κοινό καλό. Μετά σπάσαμε χωρίς να ειπωθεί κάτι και μετά αρχίσαν οι δικαιολογίες ότι δεν απομακρυνθήκαμε εμείς, αλλά απομακρυνθήκατε εσείς . Εκεί το χάσαμε λίγο. Δεν τους κάναμε επίθεση όλοι. Από τότε που φτιάχτηκε η νέα μπλε ομάδα δεν υπήρχε σίγουρος πόντος και αυτό δεν το δεχόταν ο James. Ποτέ δεν είπα ότι εγώ είμαι καλύτερος από τον Τζέιμς και τον Νίκο αγωνιστικά.

Τον Ηλία τον γνώρισα και ήταν ένα καλό και αθώο παιδί που δεν σκέφτεται στρατηγικά. Ήταν ο πιο αληθινός και πιο δοτικός. θα γινόταν χίλια κομμάτια για τους συμπαίκτες του. Ο Νίκος δεν έπρεπε να το πει αυτό. Του έβαλε μια ετικέτα.

Όλοι είχαμε έρθει πιο κοντά με τον Νίκο παρά με τον Τζέιμς. Παρόλο που είναι φιλαράκια, αλλά για εμάς υπήρχε διάκριση. Πιο πολύ αγαπούσαμε τον Νίκο παρά τον Τζέιμς. Με τον Νίκο πάντα μιλούσα, με τον James όχι τόσο. Ήταν απόμακρος και ήταν σαν αυτό το παιδί να είχε κάτι προσωπικό μαζί σου. Πολλές φορές ο James ίσως και να “φουσκώνει” το κεφάλι του Νίκου.

Ο Τζέιμς δεν χειρίζεται τον Νίκο. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και αν βάλει κάτι στο μυαλό του δεν μπορείς να το αλλάξεις, είναι ξεροκέφαλος. Είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είναι πιο αυθεντικός για εμένα. Με τον Τζέιμς δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Να ξέρεις ότι όλοι κρατούν μια ουδέτερη στάση προς τον Νίκο γιατί είναι τόσο κοντά στον Τζέιμς. Η φιλία τους ισχύει.

Πάρα είναι δεμένοι μεταξύ τους. Έχουν ο ένας τον άλλον σαν οικογένεια, Αυτό που αλληλοστηρίζονται είναι αληθινό και ο Τζέιμς είναι καλό παιδί. Δεν πιστεύω ότι θέλει να φύγει. Αυτό που λέει ότι δεν έχει θέμα να φύγει, δεν το πιστεύω. Νομίζω θέλει να μείνει και να πάει, όσο πάει.», είπε μεταξύ άλλων ο Παύλος Γαλακτερός.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share