Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής μετά την αποχώρηση του Τζέιμς - Δεν θα...

Spoiler Alert!

12 Μαΐου 2021 14:45
Survivor spoiler: Η μεγάλη απόφαση της παραγωγής μετά την αποχώρηση του Τζέιμς - Δεν θα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Τα πάνω κάτω ήρθαν μια μέρα μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το Survivor! Όλες οι πρωινές εκπομπές και όχι μόνο ασχολούνται με τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η εκπομπή Ευτυχείτε έστειλε κάμερα στην Ρόδο να καταγράψει την πρώτη αντίδραση του πατέρα του και το υλικό είναι απολαυστικό.

Στο θέμα μας, όμως, τώρα. Ο Γιώργος Λιανός το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και πέρα από το γεγονός πως σχολίασε την απόφαση που πήρε ο Τζέιμς, αποκάλυψε πως έρχονται κάποιες αλλαγές από την στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για την αποχώρηση του Τζέιμς

Αρχικά, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε για την αποχώρηση του Τζέιμς : «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον Τζέιμς και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο Τζέιμς έφτασε στα όριά του. Ο Τζέιμς πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok».

Όσον αφορά στις ρήτρες των συμβολαίων, ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ».

Η αποκάλυψη για το ατομικό και τις αποχωρήσεις

Τέλος, ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα: «Τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει από ομαδικό ατομικό. Θα είναι και μία – δύο εβδομάδες στις οποίες δεν θα υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια που τελικά θα γίνουν».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share