Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Survivor spoiler: Νικητής του Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης, αν παραμείνει, αλλά...

Το μεγάλο λάθος ενδεχόμενος αποχώρησής του

12 Μαΐου 2021 09:29
Survivor spoiler: Νικητής του Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης, αν παραμείνει, αλλά...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 4 μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης!

Μπορεί η παραγωγή να μας το παρουσίασε ως φυσιολογική αποχώρηση λόγω εξάντλησης του Ροδίτη όμως η αλήθεια δεν είναι αυτή. Ο Τζέιμς έφυγε σαν ήρωας αφού επέλεξε να μην γίνει πιόνι στις ορέξεις του Ατζούν, με τις τσέπες του Τούρκου να πλουτίζουν κι άλλο πάνω στις πλάτες του. Η απόφαση της παραγωγής να δώσει παράταση στο Survivor για 40 μέρες ακόμα, χωρίς να ρωτήσει τους παίκτες, έκανε έξαλλο τον "Πρίγκιπα", ο οποίος πήρε και την δύσκολη απόφαση!

Από κοντά και ο Νίκος Μπάρτζης, αφού αυτή την στιγμή που μιλάμε το Athensmagazine.gr είναι το μόνο site που οριστικά σας αναφέρει ότι θα αποχωρήσει από το Survivor κι αυτός! Ωστόσο ο Νίκος κάνει ένα τεράστιο λάθος, σε αντίθεση με την περίπτωση του φίλου του, αλλά δεν το ξέρει! Τι θέλουμε να πούμε;

Survivor spoiler: Νικητής του Survivor 4 ο Νίκος Μπάρτζης αν παραμείνει αλλά...

Survivor spoiler: Μεγάλος νικητής του Survivor ο Νίκος Μπάρτζης;

Με την αποχώρηση του Τζέιμς ο Νίκος Μπάρτζης γίνεται αυτόματα το πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και ο λόγος είναι απλός! Πως εκτός από το κοινό που είχε ο ίδιος θα είχε στο πλευρό του και τους φανς του Τζέιμς Καφετζή! Αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα ήταν και το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο αφού θα είχε δίπλα του ένα τεράστιο τηλεοπτικό κοινό που θα τον έβγαζε πανηγυρικά νικητή των 100.000 ευρώ!

Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει ο ίδιος και αν το ήξερε σίγουρα δεν θα έπαιρνε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor 4 μαζί με το φιλαράκι του. Όπως και να έχει η απόφασή του είναι οριστική και οι πιθανότητες για ανατροπή είναι ελάχιστες, αφού αρχικές πληροφορίες μας αναφέρουν πως ήδη έχει φύγει κι αυτός από το παιχνίδι και αν επιστρέψει θα γίνει μέσω... μοντάζ και κομμένα πλάνα!

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share