Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 12/05: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;

Τρομερό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο!

12 Μαΐου 2021 08:20
Survivor spoiler 12/05: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Αγώνας επάθλου σήμερα (12/05) στο Survivor με μπλε και κόκκινους να δίνουν την μάχη τους για να το κερδίσουν. Ποια ομάδα θα το κερδίσει;

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor χτες με την ξαφνική οικειοθελή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή που προκάλεσε τριγμούς στα θεμέλια του ριάλιτι αφού πλέον η παραγωγή τρέχει και δεν φτάνει. Συγκεκριμένα στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται να γυριστεί ξανά και η παραγωγή τρέχει και δεν φτάνει! Γιατί διότι δεν χωρούσε και οικειοθελής αποχώρηση και αποχώρηση από το κοινό! Και έτσι έτρεξαν να χωρέσουν την αποχώρηση του Τζέιμς στο επεισόδιο της Τρίτης, ώστε να μην γίνει ψηφοφορία και η αποχώρηση της εβδομάδας δεν θα γίνει. Διότι αν αναγκαζόντουσαν να το δείξουν μια μέρα, ο κόσμος θα είχε μπει στην διαδικασία να ψηφίσει.

Έτσι το αγώνισμα της σημερινής ημέρας θα δούμε άλλο από αυτό που είχε γυριστεί αρχικά, ώστε να μην υπάρχει μέσα ο Τζέιμς Καφετζή. Γι' αυτό και δεν γνωρίζουμε αν είναι αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία ή θα το μετατρέψουν σε αγώνισμα επάθλου, αφού όποια ομάδα είχε κερδίσει το έπαθλο για είχε επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Survivor spoiler 12/05: Ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό αγώνισμα;

Επομένως τα πρώτα πλάνα από το σημερινό αγώνισμα θα αργήσουν να έρθουν στην κατοχή μας όπως και το trailer, αφού η όλη φάση με τον Τζέιμς Καφετζή έσκασε πολύ ξαφνικά.

Survivor spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει;

Όπως καταλαβαίνετε δεν είμαστε σε φάση να γνωρίζουμε το παραμικρό αφού δεν ξέρουμε τι ακριβώς αγώνισμα θα δούμε! Πάντως σίγουρα ότι και να δούμε ξεκάθαρο προβάδισμα θα έχουν οι κόκκινοι, αφού μετά την απουσία του Τζέιμς οι μπλε αποδυναμώνονται απίστευτα πολύ και δύσκολα το αγώνισμα από την άλλη βδομάδα και μετά και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη που έρχεται δεν θα γίνει ατομικό! Εξελίξεις σοκ στο Survivor 4...

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share