Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης!

Τεράστια βόμβα στο Survivor!

12 Μαΐου 2021 07:51
Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Εκτός παιχνιδιού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Τζέιμς Καφετζής και όπως φαίνεται τον δρόμο του κολλητού του θα ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης!

Πρώτο το Athensmagazine.gr σας αποκάλυψε χτες, την ίδια ώρα που όλοι είχαν να ασχοληθούν με την αποχώρηση του Ροδίτη, πως τον ίδιο δρόμο θα πάρει και ο Νίκος Μπάρτζης! Μπορεί η παραγωγή χτες να έκανε απίστευτα μοντάζ ώστε να φανεί σαν φυσιολογική η αποχώρησή του όμως δεν... μασάμε! Θέλουμε να δούμε τι θα μας πασάρουν και στο επεισόδιο της Κυριακής, εκεί που αναμένεται να δούμε και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Φυσιολογικά θα μας το πασάρουν πως ο Νίκος δεν άντεξε την απουσία του κολλητού του και πήρε την απόφαση να φύγει! Μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο της παραγωγής που τινάζει στον "αέρα" το πρότζεκτ του Ατζούν!

Survivor spoiler: Στο επεισόδιο της Κυριακής αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης!

Survivor spoiler: Οριστική η απόφαση του Νίκου για να φύγει

Από την πρώτη στιγμή που σας αποκαλύψαμε την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, σας είχαμε αναφέρει πως μαζί του παραιτήθηκε και ο Νίκος Μπάρτζης, όμως η παραγωγή προσπαθούσε να τον πείσει. Ωστόσο δεν τα κατάφερε...

Σας είχαμε αποκαλύψει πως Νίκος και Τζέιμς είχαν καιρό που τα είχαν σπάσει με την παραγωγή. Συγκεκριμένα τα δύο παιδιά είχαν βρει τρόπο να εξασφαλίζουν τροφή απ' έξω και μόλις το ανακάλυψε η παραγωγή αυτό άλλαξε τον άνθρωπο της ασφάλειας και έβαλε Τούρκο μπράβο, με τον οποίο τσακώθηκε άσχημα ο Νίκος Μπάρτζης! Τόσο άσχημα που αρχικά είχαν απειλήσει από τότε να φύγουν τα δύο παιδιά.

Η παραγωγή από τότε ήταν ξεκάθαρη. Πως όποιος θέλει να φύγει θα φύγει. Και έτσι έγινε και τώρα, παρότι παρακαλούσε μετά και τους δύο να μείνουν! Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο Νίκος Μπάρτζης, δύο μέρες μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, πήρε την απόφαση να φύγει και αυτός. Και αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Εξέλιξη βόμβα στο Survivor λίγο πριν το φινάλε του.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share