Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι ο Τζέιμς Καφετζής!

Ξέσπασε σε κλάματα ο Νίκος Μπάρτζης

12 Μαΐου 2021 07:34
Survivor 4: Αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι ο Τζέιμς Καφετζής!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 4: Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι ο Τζέιμς Καφετζής!

Ο Ροδίτης παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από 5 μήνες από την Δομινικανή Δημοκρατία, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο διότι δεν νιώθει καλά και εφόσον το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι ο εαυτός του, δεν μπορεί να τον αφήσει πίσω και να κάνει πως δεν βλέπει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί!

"Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου", δήλωσε ο ίδιο;

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

«Εγώ το έπαθλο μου το έχω πάρει, είναι ο Νίκος. Θα βγω έξω και θα κάνω μεγάλη κερκίδα για εκείνον», απάντησε ο Τζέιμς.

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share