Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021

Survivor 4: Τρελάθηκε ο «Κόρο» - Άρχισε να ουρλιάζει στο αγώνισμα

Σάλεψε βλέποντας την ομάδα να μην παλεύει!

12 Μαΐου 2021 00:06
Survivor 4: Τρελάθηκε ο «Κόρο» - Άρχισε να ουρλιάζει στο αγώνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Κόρομι δεν μπορούσε να αποδεχθεί πως η μπλε ομάδα δεν μπορούσε να προβάλει αντίσταση για ακόμη μια φορά στο Survivor έναντι της κόκκινης, με τον ίδιο να αρχίζει να ουρλιάζει στη διάρκεια του αγωνίσματος, ώστε να δείξει πως υπάρχει... λίγη ψυχή.

Οι «Κόκκινοι» κυριάρχησαν για ακόμη μια φορά και πήραν την νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, με τους «Μπλε» να δείχνουν σε κάκιστη κατάσταση αγωνιστικά. Ο «Κόρο», μάλιστα, έμεινε μόνος του να παλεύει από τους άνδρες, αφού Τζέιμς και Μπάρτζης αποσύρθηκαν με πρόβλημα τραυματισμού.

Survivor 4: Η... τρέλα του «Κόρο»

Όταν έχασε, λοιπόν, από τον Σάκη για το 9-4 της κόκκινης ομάδας, ο «Κόρο», που νωρίτερα μίλησε για την υποψηφιότητά του, άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα των «λιονταριών», ενώ στο τέλος λούστηκε με όλο το διαθέσιμο νερό από το μεγάλο παγούρι, δείχνοντας... την τρέλα του.

Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΤΟ ΣΟΚ

Survivor spoiler: Ημέρα δεύτερης ασυλίας σήμερα (11/05) στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να μάχονται και στο τέλος να γίνονται γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι!

Χτες είδαμε ακόμα ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι! Οι μπλε έφτασαν κυριολεκτικά μια ανάσα από τη νίκη αφού προηγήθηκαν τόσο με 7-2 όσο και με 9-7 ωστόσο με δύο τεράστιες ανατροπή οι κόκκινοι επέστρεψαν στις επιτυχίες. Ποια ομάδα όμως σήμερα θα φέρει την ανατροπή; Το κλίμα και στις δύο ομάδες πλέον είναι πολύ καλό! Χτες είδαμε μέχρι και την Μαριαλένα να μην ψηφίσει τον Τζέιμς και έτσι να βάζει ένα τέλος στην κόντρα τους. Από την άλλη στους κόκκινους το κλίμα δεν χάλασε ποτέ. Ακόμα και χτες, την στιγμή που οι μπλε ξέφυγαν με 7-2 υπήρξαν νεύρα και τσακωμοί στον πάγκο, όμως η μεγάλη ανατροπή τα άφησε όλα πίσω.

Πως θα διαχειριστούν όμως σήμερα ενδεχόμενη ήττα τους; Αυτό είναι αόριστο αφού πρόκειται για ένα υποθετικό σενάριο! Από την άλλη οι μπλε είναι μετρημένα κουκιά και σε ενδεχόμενη ήττα τους μόνο ένας παίκτης δεν θα είναι υποψήφιος, πέρα από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Survivor spoiler 11/05 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Ποιον δίνει υποψήφιο ο Νίκος Μπάρτζης;

Είναι γνωστό από χτες πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Κόρομι, παρότι αρκετοί περίμεναν τον Τζέιμς Καφετζή. Πως έγινε αυτό; Απλούστατα η Μαριαλένα δεν ψήφισε τον Τζέιμς αλλά τον Κόρο, προς μεγάλη μας έκπληξη! Σήμερα όμως οι μπλε χάνουν ξανά και μέσα στους υποψηφίους θα είναι και αυτός που δίνει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία χτες!

Ποιον δίνει ο Νίκος; Τεράστια βόμβα, αφού δεν επιστρέφει την "χάρη" της Μαριαλένας στην ίδια που δεν ψήφισε τον Τζέιμς και την βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση! Κίνηση στρατηγικής ή όχι για να διώξουν μια δυνατή παίκτρια πριν το Survivor γίνει ατομικό.

Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 11/05: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ποιοι παίκτες απομένουν; Ο Νίκος Μπάρτζης έχει ασυλία επομένως η Ελένη Χαμπέρη και ο Τζέιμς Καφετζής! Ποιος από τους δύο βγαίνει στον τάκο; Ο Τζέιμς Καφετζής! Πάμε λοιπόν για τριάδα Γιώργος Κόρο, Τζέιμς Καφετζής και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Survivor spoiler 11/05 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share