Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Άγριο κράξιμο Τζέιμς για Μαριαλένα - «Ο ορισμός του γυρίσματος της μπιφτέκας»

Δεν της χαρίστηκε παρότι εκείνη τον γλίτωσε!

11 Μαΐου 2021 22:39
Survivor 4: Άγριο κράξιμο Τζέιμς για Μαριαλένα - «Ο ορισμός του γυρίσματος της μπιφτέκας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άγριο κράξιμο εναντίον της Μαριαλένας Ρουμελιώτη προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, με τον ίδιο να αναφέρεται στο γεγονός, ότι δεν τον ψήφισε και να μιλά για «γύρισμα της μπιφτέκας».

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας συζήτησε με τον Νίκο Μπάρτζη τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στο συμβούλιο, που έβγαλαν ως πρώτο προτεινόμενο για αποχώρηση τον «Κόρο», προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή της Μαριαλένας ήταν μια «κωλοτούμπα», που προήλθε από το ότι ο Νίκος πήρε την ατομική ασυλία.

Survivor 4: Τα «καρφιά» του Τζέιμς για τη Μαριαλένα παρά την ψήφο της

Παράλληλα, μάλιστα, πρόσθεσε πως η Μαριαλένα κάνει λάθος, αν θεωρεί πως ο Νίκος δε θα την υποδείξει ως υποψήφια, εξαιτίας αυτής της εξέλιξης. Απεναντίας, μάλιστα, αυτή είναι η πρόθεσή του και ο αγρότης δεν το αρνήθηκε.

Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ - Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής!

Survivor spoiler: Μια τεράστια βόμβα μεγατόνων έφτασε στα γραφεία μας και σας την μεταφέρουμε! Ο Τζέιμς Καφετζής έχει ήδη αποχωρήσει (οικειοθελώς) από το Survivor!

Μια απίστευτη απόφαση του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος βάζει βόμβα στα θεμέλια ολόκληρου του Survivor αφού μπορεί μ' αυτή την απόφαση να το τινάξει στον αέρα! Και ο λόγος είναι πως όχι απλά τα έσπασε με την παραγωγή και έφυγε αλλά και ότι το έχει ήδη ανακοινώσει, κάτι το οποίο απαγορεύεται! Τι έχει συμβεί;

Πάμε να τα πάρουμε λίγο από την αρχή! Το Survivor 4 ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου, αφού ξεκίνησε πιο νωρίς από τα προηγούμενα! Ωστόσο ο Ατζούν ανακοίνωσε στους παίκτες πως το ριάλιτι θα πάρει παράταση για ακόμα 30 μέρες, κάτι που δεν άρεσε στους περισσότερους παίκτες, αφού μένουν νηστικοί και κοιμούνται στο σανίδι επί τόσους μήνες!

Ο Τζέιμς αντέδρασε έντονα και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη αυτό με την παραγωγή. Είχαν τσακωθεί ξανά και το ύφος της παραγωγής ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Ροδίτη, αφού τον απείλησαν πως δεν σηκώνουν απειλές από κανέναν! Ανάλογη απάντηση πήρε αυτή την φορά ξανά ο Τζέιμς, μόλις ανακοίνωσε πως αν γίνει αυτό θα αποχωρήσει και τελικά... αποχώρησε!

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής!

Survivor spoiler: Ανακοινώθηκε η απόφαση του

Μάλιστα την αποχώρησή του ανακοίνωσε και ο αδελφός του μέσα από την σελίδα του στο Instagram, κάτι που σημαίνει πως έχει ήδη επικοινωνήσει με την οικογένειά του, κάτι το οποίο απαγορεύεται από την στιγμή που δεν έχει προβληθεί το επεισόδιο της αποχώρησης!

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του Τζέιμς Καφετζή στο Instagram.

Μάλιστα τον Τζέιμς θέλησε να ακολουθήσει και ο Νίκος Μπάρτζης! Η παραγωγή αυτή την στιγμή βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του και προσπαθούν να τον μεταπείσουν για να μην είναι διπλό το κακό! Πάντως όπως και να έχει μιλάμε για το απόλυτο φιάσκο της παραγωγής αφού κινδυνεύει να τιναχτεί όλο το Survivor στον "αέρα" ενώ μένει να δούμε και τις κυρώσεις που θα έχει ο Τζέιμς αφού το να αποχωρήσει το έχει δικαίωμα, αλλά το να διαρρεύσει το παραμικρό όχι, βάση συμβολαίου! Και το τελευταίο το έκανε...

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share