Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor spoiler: ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ! Τέλος και ο Νίκος Μπάρτζης;

Έχει χάσει τον ύπνο του ο Ατζούν!

11 Μαΐου 2021 21:42
Survivor spoiler: ΦΙΑΣΚΟ ΟΛΚΗΣ! Τέλος και ο Νίκος Μπάρτζης;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Σαν κεραυνός έπεσε η αποκάλυψη του Athensmagazine.gr το απόγευμα της Τρίτης (11/05) πως ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor 4 έπειτα από έντονη διαφωνία του με την παραγωγή.

Οι δύο πλευρές είχαν καιρό που τα είχαν σπάσει με τις σχέσεις της παραγωγής με τον Ατζούν να μην είναι οι καλύτερες δυνατές και ο Ροδίτης έδειξε να μην δέχεται τις απειλές της παραγωγής και αποχώρησε από το ριάλιτι. Ο λόγος είναι πως ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να παρατείνει το ριάλιτι για 40 μέρες ακόμα, επειδή κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όμως αυτό δεν βρήκε σύμφωνους αρκετούς παίκτες!

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζέιμς Καφετζής, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν πως έχει ήδη αποχωρήσει από το ριάλιτι! Μάλιστα αμέσως την παραίτησή του έθεσε και ο Νίκος Μπάρτζης, όμως η παραγωγή έπεσε από πάνω του να τον μεταπείσει αφού θα μιλάμε για τεράστιο φιάσκο της παραγωγής αν φύγουν και οι δύο και το Survivor θα τιναχτεί στον "αέρα"!

Τέλος και ο Νίκος Μπάρτζης;

Survivor spoiler: Δύσκολα θα δεχτεί να μείνει ο Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος έχει δείξει από τις πρώτες του μέρες στο Survivor πως είναι ένα παιδί που δεν.. γυρίζει την μπιφτέκα και δύσκολα αλλάζει άποψη! Έτσι οι πρώτες πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως δεν δέχεται να μείνει, καθώς πιστεύει πως η παραγωγή φέρθηκε απαράδεκτα στον "αδελφό" του και δεν έχει καμία απολύτως όρεξη να παραμείνει να παλέψει μέχρι το τέλος. Θεωρεί πως και εκείνος και η παραγωγή, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν αδικηθεί με τις αποφάσεις του Τούρκου παραγωγού.

Το πιο πιθανό σενάριο, αυτή την στιγμή που μιλάμε, είναι να αποχωρήσει και ο Νίκος Μπάρτζης. Στην περίπτωση αυτή ο Ατζούν θα πάρει δρακόντεια μέτρα, με το πλέον πιθανό είναι να γίνεται αμέσως το παιχνίδι ατομικό ώστε να τραβήξει την προσοχή κάποια άλλη εξέλιξη που θα γίνει θέμα συζήτησης και θα ξεχαστεί πιο εύκολα το φιάσκο. Προς το παρόν πάντως ξαναλέμε πως η πληροφορία που έχουμε είναι πως και ο Νίκος Μπάρτζης θα ακολουθήσει τον φίλο του Τζέιμς, στο ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share