Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποθέωσε Τζέιμς και «σταύρωσε» Ατζούν το Twitter μετά την αποχώρηση - «Είσαι ο νικητής και όχι δούλος του...»

Άγριο κράξιμο στον Τούρκο παραγωγό - «Ποιος είσαι εσύ που θα τσεπώνεις μύρια στις πλάτες τους;»

11 Μαΐου 2021 19:41
Survivor 4: Αποθέωσε Τζέιμς και «σταύρωσε» Ατζούν το Twitter μετά την αποχώρηση - «Είσαι ο νικητής και όχι δούλος του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια «βόμβα» έπεσε στον... πλανήτη του Survivor, καθώς ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης και ο κόσμος έσπευσε να σχολιάσει το γεγονός, αποθεώνοντας τον παίκτη και «σταυρώνοντας» μέσω Twitter τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο, ότι ο Τούρκος παραγωγός είχε δεχθεί σφοδρές διαμαρτυρίες από τους παίκτες για τις συνθήκες διαβίωσης, που ισχύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά προσπάθησε να τους... γλυκάνει μέσω των χρημάτων, που πρόσφερε επιπλέον για την παρουσία τους στο παιχνίδι. Ο Τζέιμς, όμως, όχι απλά αρνήθηκε αυτή την προσφορά, αλλά γνωστοποίησε πως θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Survivor 4: Νικητής στια καρδιές όλων ο Τζέιμς - Άγριο κράξιμο στον Ατζούν

Το Twitter, μετά και την εξέλιξη αυτή, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την υποστήριξή του στον παίκτη της μπλε ομάδας, διαμαρτυρόμενο για την εκμετάλλευση από την πλευρά του Ατζούν. «Δεν είναι δούλοι σου για να τσεπώνεις μύρια στις πλάτες τους...», αναφέρουν ορισμένα «τιτιβίσματα», με πολλούς να θεωρούν τον Τζέιμς ως τον πραγματικό νικητή.

Καταγγελία-φωτιά για το Survivor από Μισθοφόρο: «Μεγάλη κλοπή - Δεν το είδε η παραγωγή;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor: Φωτιές άναψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Κώστας Αναγωστόπουλος, με τα σχόλιά του στα social media κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού επεισοδίου. Ποιος δεν έπαιξε σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού;

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share