Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: «Βολές» από τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Καλά σας κάνει ο Τριαντάφυλλος, θα σας τα πάρει όλα»

Τα είπε... χωρίς να μασήσει τα λόγια του

11 Μαΐου 2021 19:03
Survivor 4: «Βολές» από τον Κώστα Παπαδόπουλο - «Καλά σας κάνει ο Τριαντάφυλλος, θα σας τα πάρει όλα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βολές» κατά πάντων έριξε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που «εισέβαλε» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι», κι έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε τόσο για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, όσο και για τους συμπαίκτες του, έχοντας γυρίσει στο ζαχαροπλαστείο του με... την ντουντούκα του.

Survivor 4: Το σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου στο «Καλό Μεσημεράκι»

«Έχασα 15 κιλά μέσα στο Survivor, τώρα είμαι 10 κιλά μείον… Δεν περίμενα να βγει ο Κόρο υποψήφιος αλλά είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Η Μαριαλένα προσπαθεί να έρθει κοντά στον James γιατί είναι δυνατός παίχτης.

Τα αρνητικά τα έχω πει, να πω τα θετικά για τον Αλέξη, είναι πανέξυπνος πολύ δουλευταράς, όταν έφυγε ο Αλέξης ο Σάκης γονάτισε γιατί τα κάνει όλα μόνος του, ο Τριαντάφυλλος δεν βοηθάει. Γνωριζόμασταν ελαφρώς με τον Αλέξη, είμαστε από την ίδια περιοχή από την ίδια πόλη. Ήταν όμως άλλος άνθρωπος από την πρώτη ημέρα… Εγώ προσπαθούσα να είμαι εγκρατής, να μην δημιουργώ καυγάδες, αλλά το παιχνίδι σε προκαλεί από μόνο του...

Ο Τριαντάφυλλος καλά τους κάνει, θα τους τα πάρει όλα θα πάρει έπαθλο και αυτοκίνητο, θα τους τα πάρει όλα. Αυτό που βλέπεις όμως αυτός είναι, δεν το κάνει επίτηδες έτσι είναι από την πρώτη ημέρα. Όλα τα κάνει και μόνος του, δεν τα κάνει επίτηδες. Από την πρώτη ημέρα που βγήκα είπα ότι θέλω να δω στον τελικό τον Ηλία και τον Κόρο, αλλά θα ήθελα τον Ηλία δεν φαντάζεστε πόσο καλό παιδί είναι.

Εγώ σαν Κώστας βλέπω ένα λιοντάρι την Μαριαλένα, αν δεν ξεκαθαρίσει την θέση της έξω δεν πρόκειται να κάνει τίποτα με τον Σάκη. Η Μαριαλένα είναι αρσενικό και στον χαρακτήρα και στα αγωνίσματα. Όταν έγινε το Mix των ομάδων η Μαριαλένα στεναχωρήθηκε πολύ γιατί της φέρανε τον Σάκη και μετά της τον πήραν και δεν ένιωσε καλά».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share