Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Τι έδωσε σαν αιτιολογία η Μαριαλένα όταν ψήφισε τον Κόρο

Το απόσπασμα που δεν είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

11 Μαΐου 2021 15:14
Survivor spoiler: Τι έδωσε σαν αιτιολογία η Μαριαλένα όταν ψήφισε τον Κόρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Η ομάδα των Μπλε έχει αποδεκατιστεί και ενδέχεται να χάσει κι άλλους αφού πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βγήκε ο Γιώργος Κόρομι - δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι.

Ωστόσο, ο ίδιος κοντραρίστηκε με τον Τζέιμς Καφετζή αλλά τελικά η ψήφος της Μαριαλένας έκανε την διαφορά κι έριξε τον Κόρο στον τάκο!

Κομμένο απόσπασμα από την χθεσινή ψηφοφορία του Survivor

"Σε ψηφίζω για καθαρά αγωνιστικούς λόγους", είπε η Μαριαλένα μπροστά στην κάμερα.

Survivor spoiler 12/05: Ώρα να φεύγουν τα παλτά - Αποχωρεί ο Κόρο;

Survivor spoiler: Για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος και ενδέχεται να είναι εν τέλει αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor 4!

Συγκεκριμένα χτες το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Κόρομι θα είναι ο αρχικός υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, αφού δεν κατάφερε να πάρει ατομική ασυλία και έτσι θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψηφιστεί προς αποχώρηση!

Μάλιστα τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο καθώς απέναντί του θα βρει τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος είναι "μπετόν αρμέ" και δεν κουνιέται από τον Άγιο Δομίνικο, μιας και έχει σταθερό κοινό, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που θα βρεθεί ως τρίτη υποψήφια, δείχνει να έχει λίγο περισσότερο κοινό απ' ότι ο Γιώργο Κόρο, ενώ και για λόγους ίντριγκας ο κόσμος αλλά και η παραγωγή την θέλουν μέσα.

Survivor spoiler 12/05:

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Κόρο;

Επομένως Ο Κόρο θα είναι υποψήφιος με Τζέιμς Καφετζή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού οι μπλε χάνουν και τις δύο ασυλίες και η πρώτη τάση στο διαδίκτυο δείχνει πως θα είναι κι αυτός που θα αποχωρήσει! Συγκεκριμένα αναμένεται να δοθεί ένα μικρό ντέρμπι με την Μαριαλένα, ωστόσο στις περισσότερες ψηφοφορίες που γίνονται στο διαδίκτυο και δύσκολες πέφτουν έξω (μοναδική εκείνη με τον Παύλο την περασμένη εβδομάδα) δείχνουν τον Γιώργο Κόρο να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί από το Survivor 4!

Άλλωστε ο ίδιος είχε πει πριν κανα μήνα πως τώρα που καλοκαιριάζει τα... παλτά θα πρέπει να φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο! Και τελικά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποχωρεί! Θα επιβεβαιωθούν οι πρώτες ενδείξεις για την αποχώρηση της εβδομάδας; Το Athensmagazine.gr μόλις έχει spoil, αμέσως μετά την ψηφοφορία το βράδυ στον ΣΚΑΙ, θα σας το μεταφέρει! Ως τότε λίγο υπομονή... Μείνετε συντονισμένοι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share