Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

Survivor spoiler 12/05: Ώρα να φεύγουν τα παλτά - Αποχωρεί ο Κόρο;

Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις;

11 Μαΐου 2021 11:50
Survivor spoiler 12/05: Ώρα να φεύγουν τα παλτά - Αποχωρεί ο Κόρο;
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος και ενδέχεται να είναι εν τέλει αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor 4!

Συγκεκριμένα χτες το Athensmagazine.gr πρώτο σας είχε αποκαλύψει πως ο Γιώργος Κόρομι θα είναι ο αρχικός υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, αφού δεν κατάφερε να πάρει ατομική ασυλία και έτσι θα βρεθεί στην δύσκολη θέση να ψηφιστεί προς αποχώρηση!

Μάλιστα τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον ίδιο καθώς απέναντί του θα βρει τον Τζέιμς Καφετζή ο οποίος είναι "μπετόν αρμέ" και δεν κουνιέται από τον Άγιο Δομίνικο, μιας και έχει σταθερό κοινό, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που θα βρεθεί ως τρίτη υποψήφια, δείχνει να έχει λίγο περισσότερο κοινό απ' ότι ο Γιώργο Κόρο, ενώ και για λόγους ίντριγκας ο κόσμος αλλά και η παραγωγή την θέλουν μέσα.

Survivor spoiler 12/05: 'Ώρα να φεύγουν τα παλτά' - Αποχωρεί ο Κόρο;

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Κόρο;

Επομένως Ο Κόρο θα είναι υποψήφιος με Τζέιμς Καφετζή και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού οι μπλε χάνουν και τις δύο ασυλίες και η πρώτη τάση στο διαδίκτυο δείχνει πως θα είναι κι αυτός που θα αποχωρήσει! Συγκεκριμένα αναμένεται να δοθεί ένα μικρό ντέρμπι με την Μαριαλένα, ωστόσο στις περισσότερες ψηφοφορίες που γίνονται στο διαδίκτυο και δύσκολες πέφτουν έξω (μοναδική εκείνη με τον Παύλο την περασμένη εβδομάδα) δείχνουν τον Γιώργο Κόρο να παίρνει την δάδα του και να αποχωρεί από το Survivor 4!

Άλλωστε ο ίδιος είχε πει πριν κανα μήνα πως τώρα που καλοκαιριάζει τα... παλτά θα πρέπει να φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο! Και τελικά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αποχωρεί! Θα επιβεβαιωθούν οι πρώτες ενδείξεις για την αποχώρηση της εβδομάδας; Το Athensmagazine.gr μόλις έχει spoil, αμέσως μετά την ψηφοφορία το βράδυ στον ΣΚΑΙ, θα σας το μεταφέρει! Ως τότε λίγο υπομονή... Μείνετε συντονισμένοι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share