Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΤΟ ΣΟΚ

Προσοχή πρόκειται για διαρροή! Αν δεν θέλετε να μάθετε μην πατήσετε το κλικ!

11 Μαΐου 2021 08:59
Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! ΤΟ ΣΟΚ
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Ημέρα δεύτερης ασυλίας σήμερα (11/05) στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να μάχονται και στο τέλος να γίνονται γνωστοί όλοι οι υποψήφιοι!

Χτες είδαμε ακόμα ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι! Οι μπλε έφτασαν κυριολεκτικά μια ανάσα από τη νίκη αφού προηγήθηκαν τόσο με 7-2 όσο και με 9-7 ωστόσο με δύο τεράστιες ανατροπή οι κόκκινοι επέστρεψαν στις επιτυχίες. Ποια ομάδα όμως σήμερα θα φέρει την ανατροπή; Το κλίμα και στις δύο ομάδες πλέον είναι πολύ καλό! Χτες είδαμε μέχρι και την Μαριαλένα να μην ψηφίσει τον Τζέιμς και έτσι να βάζει ένα τέλος στην κόντρα τους. Από την άλλη στους κόκκινους το κλίμα δεν χάλασε ποτέ. Ακόμα και χτες, την στιγμή που οι μπλε ξέφυγαν με 7-2 υπήρξαν νεύρα και τσακωμοί στον πάγκο, όμως η μεγάλη ανατροπή τα άφησε όλα πίσω.

Πως θα διαχειριστούν όμως σήμερα ενδεχόμενη ήττα τους; Αυτό είναι αόριστο αφού πρόκειται για ένα υποθετικό σενάριο! Από την άλλη οι μπλε είναι μετρημένα κουκιά και σε ενδεχόμενη ήττα τους μόνο ένας παίκτης δεν θα είναι υποψήφιος, πέρα από τον Νίκο Μπάρτζη που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Survivor spoiler 11/05 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler: Ποιον δίνει υποψήφιο ο Νίκος Μπάρτζης;

Είναι γνωστό από χτες πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Γιώργος Κόρομι, παρότι αρκετοί περίμεναν τον Τζέιμς Καφετζή. Πως έγινε αυτό; Απλούστατα η Μαριαλένα δεν ψήφισε τον Τζέιμς αλλά τον Κόρο, προς μεγάλη μας έκπληξη! Σήμερα όμως οι μπλε χάνουν ξανά και μέσα στους υποψηφίους θα είναι και αυτός που δίνει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία χτες!

Ποιον δίνει ο Νίκος; Τεράστια βόμβα, αφού δεν επιστρέφει την "χάρη" της Μαριαλένας στην ίδια που δεν ψήφισε τον Τζέιμς και την βγάζει υποψήφια προς αποχώρηση! Κίνηση στρατηγικής ή όχι για να διώξουν μια δυνατή παίκτρια πριν το Survivor γίνει ατομικό.

Survivor spoiler 11/05, part.3: Αυτοί είναι ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 11/05: Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Ποιοι παίκτες απομένουν; Ο Νίκος Μπάρτζης έχει ασυλία επομένως η Ελένη Χαμπέρη και ο Τζέιμς Καφετζής! Ποιος από τους δύο βγαίνει στον τάκο; Ο Τζέιμς Καφετζής! Πάμε λοιπόν για τριάδα Γιώργος Κόρο, Τζέιμς Καφετζής και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Survivor spoiler 11/05 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Για περισσότερες Survivors διαρροές ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share