Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor 4: Σκάνδαλο με τον Σάκη Κατσούλη - Το Twitter ξεμπρόστιασε την παραγωγή για το στήσιμο στο αγώνισμα

Η παράβασή του που δεν είδε κανείς και βοήθησε την κόκκινη ομάδα!

10 Μαΐου 2021 23:47
Survivor 4: Σκάνδαλο με τον Σάκη Κατσούλη - Το Twitter ξεμπρόστιασε την παραγωγή για το στήσιμο στο αγώνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα φοβερό σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor σχετικά με τον Σάκη Κατσούλη, με το Twitter να ξεσκεπάζει την παραγωγή για το στήσιμο, που φαίνεται να έκανε υπέρ του, αφού δεν παρενέβη παρά τα λάθη του.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα πάλεψαν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και, όπως συμβαίνει σε κάθε αγώνα, ο Σάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές για τη δεύτερη. Μια παράβασή του, όμως, στη διάρκεια της αναμέτρησης έγινε αντιληπτή, με τους χρήστες του Twitter να ξεσαλώνουν έναντι της παραγωγής.

Survivor 4: Η παράβαση του Σάκη Κατσούλη που δεν τιμώρησε η παραγωγή στο αγώνισμα

Όπως θα δείτε τις ακόλουθες εικόνες, τα τουβλάκια που έπρεπε να τοποθετηθούν, δεν είναι όπως θα έπρεπε στην περίπτωση του Σάκη, για τον οποίο έγιναν νέες αποκαλύψεις. Είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι λίγο πιο εύκολη η ρίψη τους. Δε γνωρίζουμε, αν αυτό έγινε επίτηδες από τον παίκτη της κόκκινης ομάδας, πάντως η παραγωγή έκανε πως... δεν είδε τίποτα και αυτό εξόργισε το κοινό.

Survivor 4: Η Μαριαλένα παρηγόρησε τoν Σάκη και εκείνος...της την είπε!

Survivor 4: Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τον σημερινό αγώνα, έπειτα από flag race ανάμεσα στον Σάκη με την Καρολίνα και τον Τζέιμς με τη Μαριαλένα, ήταν οι Μπλε με σκορ 10-9 κι έτσι θα απολαύσουν και το φαγητό αλλά και την επίσκεψη στο πάρκο των δελφινιών στην Πούντα Κάνα, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει!

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μαριαλένα πήρε το λόγο και παρηγόρησε τον Σάκη και του είπε να μην στεναχωριέται που έχασε τον τελευταίο πόντο και να μην το παίρνει μέσα του γιατί πραγματικά τα πήγε πολύ καλά, με τον Σάκη να της την λέει χιουμοριστικά: "Καλύτερα που κερδίσατε να πας εκεί να μην με πρήζεις κιόλας, γιατί τελευταία είχαμε πολλά"!

Εκείνη τη στιγμή η Μαριαλένα τον ρώτησε: "Δεν ντρέπεσαι ρε;" με τον ίδιο να της λέει: "Καθόλου".

Όσα είπαν Σάκης - Μαριαλένα

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share