Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor 4: Στα πρόθυρα κρίσης πανικού ο Ηλίας - «Ξέσπασε» σε όλη την ομάδα στο αγώνισμα

Τα έβαλε με όλους και αποχώρησε!

10 Μαΐου 2021 23:11
Survivor 4: Στα πρόθυρα κρίσης πανικού ο Ηλίας - «Ξέσπασε» σε όλη την ομάδα στο αγώνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα πρόθυρα κρίσης πανικού βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor, που δεν έκρυψε τα νεύρα του για τη συμπεριφορά της κόκκινης ομάδας, μετά τους πόντους που έχανε διαρκώς από την μπλε.

Οι δύο πλευρές, μετά την ανταλλαγή «πυρών» στη διάρκεια της παρουσίασης, πέρασαν στο στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία και οι «Μπλε» ξεκίνησαν εξαιρετικά, προηγούμενοι με 4-0 στην αρχή και 7-2 στη συνέχεια. Ο Ηλίας προσπαθούσε να εμψυχώσει τους «Κόκκινους», αλλά η αντίδραση ορισμένων, και δη του Τριαντάφυλλου, δεν του άρεσε.

Survivor 4: Το «ξέσπασμα» του Ηλία στο αγώνισμα

Ο ίδιος θεώρησε πως δημιουργείται μια αρνητική ενέργεια στην ομάδα και, για αυτό το λόγο, «ξέσπασε» εναντίον όλων, με συνέπεια να φύγει από τον πάγκο και να πάει λίγο πιο μακριά στην παραλία. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, αναλαμβάνοντας ρόλο «πυροσβέστη», τον ηρέμησε και ο Ηλίας γύρισε στον πάγκο.

Survivor spoiler: Έριξε την βόμβα για την... αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ο Γιώργος Λιανός!

Survivor spoiler: Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο και θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

"Είναι μπούρδα όλο αυτό. Δεν ισχύει με τον Ηλία. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε φάση ότι δεν αντέχουν πια, αλλά ο Ηλίας ποτέ.", είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

"Αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες της μπλε ομάδας, της κόκκινης όχι ακόμα, γιατί υπάρχει ο κανόνας της αναλογίας.Τα αθλήματα όταν γίνει ατομικό, θα είναι αντίστοιχα για να μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και άντρες και γυναίκες. Οι παίκτες επειδή περιμένουν το ατομικό πως και πως, έχουν αρχίσει να φυλάγονται. Σαν να κρατάνε δυνάμεις, με τα ματσαρίσματα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί."

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share