Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: «Βόμβα» από τη Μαριαλένα - «Δε θα ψηφίσω τον Τζέιμς»

Μια κωλοτούμπα... σκέτος μύθος!

10 Μαΐου 2021 22:27
Survivor 4: «Βόμβα» από τη Μαριαλένα - «Δε θα ψηφίσω τον Τζέιμς»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα πάνω κάτω φέρνει για πολλοστή φορά στο Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αναφέρθηκε σε πιθανή ψηφοφορία της μπλε ομάδας για χαμένη ασυλία και τόνισε, ότι δε θα ψηφίσει τον Τζέιμς Καφετζή.

Κι ενώ όλο αυτό το διάστημα οι δύο παίκτες βρίσκονται σε μια άγρια κόντρα, ειδικά από την έλευση του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι, η παίκτρια της μπλε ομάδας φέρνει την απόλυτη ανατροπή, καθώς σε συζήτησή της με τον Τριαντάφυλλο επεσήμανε, ότι δεν έχει λόγο να τον ψηφίσει αγωνιστικά.

Survivor 4: Η... κωλοτούμπα της Μαριαλένας για επόμενη ψηφοφορία

Η Μαριαλένα ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως «ό,τι κι αν μου έχει κάνει, εγώ δεν έχω λόγο να τον ψηφίσω αγωνιστικά. Αν τον ψήφιζα, θα το έκανα για άλλους λόγους». Σε κάθε περίπτωση, ξεκαθάρισε πως δε θα το κάνει σε πιθανή ψηφοφορία, «ανακατεύοντας» εκ νέου την ομάδα της.

Survivor: Ήταν μια άλλη η Μαριαλένα - Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές!

Survivor 4: Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πρόσωπα που μας έχουν απασχολήσει περισσότερο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πολύς λόγος έγινε για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν την είσοδό της στο Survivor, με πρωινές εκπομπές να αναφέρουν πως η 25χρονη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είπε το «ναι» σε μερικά… τσιμπηματάκια.

Και όπως προδίδουν φωτογραφίες του παρελθόντως έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Μαριαλένα θέλησε να ενισχύσει λίγο τα χείλη της με τη βοήθεια του υαλουρονικού, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε ακρότητες.

Η διαφορά του πριν και του μετά στα χείλη της είναι σαφώς μεγάλη, παρόλα αυτά όμως -σε αντίθεση με ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τηλεοπτικά- το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ ωραίο.

Δείτε τη Μαριαλένα πριν πειράξει τα χείλη της στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η μαμά της και οι οποίες ακολουθούν:

Survivor: Ήταν μια άλλη η Μαριαλένα - Οι φωτογραφίες πριν τις πλαστικές!

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

Survivor Μαριαλένα πλαστικές

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share