Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Πυρ και μανία με τους «Μπλε» ο Ηλίας - «Δείξτε λίγο σεβασμό...»

Έξαλλος με τη συμπεριφορά τους

10 Μαΐου 2021 22:16
Survivor 4: Πυρ και μανία με τους «Μπλε» ο Ηλίας - «Δείξτε λίγο σεβασμό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πυρ και μανία με την μπλε ομάδα ήταν στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος και ο λόγος ήταν η συμπεριφορά τους στο τηλεπαιχνίδι της Κυριακής (9/5), όπου πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους.

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο καθιερωμένο κουίζ, που ακολουθεί το έπαθλο φαγητού και, λίγο μετά την επικράτησή τους στο αγώνισμα, οι «Μπλε» για ακόμη μια φορά τα κατάφεραν, με τους πανηγυρισμούς τους ίσως να είναι αρκετά έντονοι για την φύση του παιχνιδιού.

Survivor 4: Έξαλλος με τους πανηγυρισμούς των «Μπλε» ο Ηλίας

Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι η πείνα μπορεί να φέρει τέτοιες αντιδράσεις, ακόμη κι αν έχεις κερδίσει προηγουμένως στο έπαθλο φαγητού, αλλά ο Ηλίας δεν το είδε με το ίδιο μάτι, θεωρώντας πως αυτοί οι πανηγυρισμοί ήταν ασέβεια προς την ομάδα του, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να συμφωνεί.

Survivor spoiler: Έριξε την βόμβα για την... αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ο Γιώργος Λιανός!

Survivor spoiler: Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο και θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

"Είναι μπούρδα όλο αυτό. Δεν ισχύει με τον Ηλία. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε φάση ότι δεν αντέχουν πια, αλλά ο Ηλίας ποτέ.", είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

"Αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες της μπλε ομάδας, της κόκκινης όχι ακόμα, γιατί υπάρχει ο κανόνας της αναλογίας.Τα αθλήματα όταν γίνει ατομικό, θα είναι αντίστοιχα για να μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και άντρες και γυναίκες. Οι παίκτες επειδή περιμένουν το ατομικό πως και πως, έχουν αρχίσει να φυλάγονται. Σαν να κρατάνε δυνάμεις, με τα ματσαρίσματα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί."

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share