Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Γίνεται πρωταγωνιστής σε σειρά του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παππάς

Τύφλα να' χει ο Χοσέ Αρμάντο...

10 Μαΐου 2021 21:22
Survivor 4: Γίνεται πρωταγωνιστής σε σειρά του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παππάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλέξης Παππάς δε θα μείνει για πολύ καιρό... χωρίς δουλειά μετά το Survivor, με το γνωστό ηθοποιό να ετοιμάζεται για μια νέα σειρά του ΣΚΑΪ και, μάλιστα, σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Αλέξης Παππάς συναντήθηκε με το κανάλι και συζήτησε για τη μελλοντική τους συνεργασία. Όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, όπως φαίνεται θα τον δούμε σε μια «βραζιλιάνικη» σειρά της οποίας την απόδοση κάνει η Ντέλα Φώσκολου, ωστόσο μέχρι στιγμής τίτλος δεν υπάρχει.

Survivor 4: Πρώτο όνομα στην νέα του ΣΚΑΪ ο Αλέξης Παππάς - Πότε θα τη δούμε

Προσπαθούν η σειρά να βγει τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα την δούμε στις οθόνες μας τον Ιανουάριο. Όσον αφορά τον ρόλο του Αλέξη Παππά, απέναντι στον οποίο ακόμη μια πρώην συμπαίκτρια έριξε «καρφιά», θα υποδυθεί έναν μυστήριο άνδρα που δεν θα είναι ούτε κακός, αλλά ούτε και... κακός.

Survivor 4: Πανζουρλισμός για τον Αλέξη Παππά - Έπεσαν όλοι πάνω του για μια φωτογραφία

Δεν πρόλαβε να γυρίσει ο Αλέξης Παππάς από το Survivor και άπαντες τον αντιμετωπίζουν ως… ροκ σταρ, κάτι που φάνηκε χαρακτηριστικά στο άνοιγμα της εστίασης, σπεύδοντας για μια φωτογραφία με τον ηθοποιό.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο φίλος του το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του Πρωινού οι αντιδράσεις που δέχθηκε το Αλέξης Παππάς από τον κόσμο ήταν σοκαριστικές.

Survivor 4: Η... τρέλα για τον Αλέξη Παππά

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share