Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Λάβρος κατά του ριάλιτι ο Κρητικός - «Δε θέλω να το βλέπω γιατί...»

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φοβερό παιδί»

10 Μαΐου 2021 16:36
Survivor 4: Λάβρος κατά του ριάλιτι ο Κρητικός - «Δε θέλω να το βλέπω γιατί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λάβρος κατά του Survivor εμφανίστηκε ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του παλιότερα στο ριάλιτι, αλλά και στο λόγο που δεν το βλέπει πια.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα έζησε δύσκολες ώρες, μίλησε για την οικογένεια του αλλά και αλλά και για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που έχει δεχτεί.

Survivor 4: Το σχόλιο του Στέλιου Κρητικού για το ριάλιτι

«Ξεκίνησα τα βίντεο με τα παιδιά μου για να περάσει η ώρα, αλλά μας αγκάλιασε ο κόσμος και οι εταιρείες. Τώρα κάνουμε διαφημιστικά. Αφιέρωνα διπλό και τριπλό χρόνο στα παιδιά μου από την αρχή του διαζυγίου. Χώρισα με τη μαμά τους, όχι μαζί τους. Με την κόρη μου έχω βρει τον δάσκαλό μου. Κάποτε ο γιος μου, ο Άρης, κόντεψε να πνιγεί στη θάλασσα. Ανατριχιάζω που το θυμάμαι, έσπασα… ρεκόρ κολύμβησης για να τον βγάλω έξω.

Όταν δούλευα στο πρωινό του Mega, μου έλεγαν δημοσιογράφοι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συνεντεύξεις όπως εσύ. Θα το ξαναέκανα με μεγάλη χαρά. Έμενα μαζί με τα δύο μου αδέλφια και τη γιαγιά μας σε 10 τετραγωνικά, ευτυχία! Απέρριψα δουλειά για σεξουαλικούς λόγους. Ήθελαν να τους δώσω κάτι ως αντάλλαγμα.

Δεν το βλέπω το Survivor, είναι πολύ σκληρό ριάλιτι και δεν μου αρέσει. Ο Τριαντάφυλλος είναι πολύ καλό παιδί. Δεν παίρνω θέση για τον χαρακτήρα κανενός γιατί βλέπουμε 1 ώρα το 24ωρο. Ήταν καταπληκτική εμπειρία για μένα. Δεν θα ξαναπήγαινα εύκολα, παρά μόνο για οικονομικούς λόγους».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share