Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Χριστίνα - «Όταν εγώ κι ο Σάκης είδαμε τη Μαριαλένα...»

Δεν ήταν και η πιο εύκολη στιγμή...

10 Μαΐου 2021 15:54
Survivor 4: Αποκαλύψεις από την Χριστίνα - «Όταν εγώ κι ο Σάκης είδαμε τη Μαριαλένα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέες αποκαλύψεις για την εμπειρία της στο Survivor προχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά, που μεταξύ άλλων μίλησε για τη στιγμή που, μαζί με τον Σάκη, συνάντησαν στην παραλία τη Μαριαλένα.

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας αναφέεθηκε, επίσης, στο λόγο που δεν απέδιδε καλά αγωνιστικά, έχοντας υποσχεθεί την νίκη στη μητέρα της.

Survivor συνάντηση Μαριαλένας με Σάκη και Χριστίνα

Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Χριστίνας για τη συμμετοχή και το... ερωτικό τρίγωνο

Μπήκες στο παιχνίδι για να κερδίσεις; Όταν γνώρισες από κοντά τους συμπαίκτες σου και τι συνθήκες, πίστεψες ότι μπορούσες να τα καταφέρεις;

Στον εαυτό μου πιστεύω πάρα πολύ. Δεν ξέρω, ειλικρινά, γιατί αγωνιστικά δεν τα πήγα τόσο καλά. Μάλλον με έριξε πολύ η ψυχολογία μου και ειδικά μετά τον τραυματισμό μου έπεσα ακόμα περισσότερο. Όμως, όταν έφυγα από την Ελλάδα, είχα γράψει σε ένα χαρτάκι στη μητέρα μου: «Μαμά, θα γυρίσω νικήτρια». Δεν γύρισα νικήτρια με έπαθλο, αλλά σίγουρα γύρισα νικήτρια στη ζωή, γιατί με όλο αυτό που έγινε με τον τραυματισμό μου, επέστρεψα στην Ελλάδα και είμαι καλά στην υγεία μου.

Πώς ήταν το κλίμα όταν φτάσατε στην παραλία, λόγω της ιστορίας μεταξύ Σάκη και Μαριαλένας;

Όταν είδα τον Σάκη στις οντισιόν, πριν μπούμε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ, έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν πήγαμε στο νησί και είδαμε τη Μαριαλένας, σκεφτόμουν τι θα περνούσε από το μυαλό της και τι θα έλεγε για μένα, πώς θα επηρέαζε αρνητικά και τους άλλους που έμεναν στην καλύβα. Μετά, όμως, συζητήσαμε, τα βρήκαμε και όλα πήγαν καλά.

Από το Survivor... στον Bachelor: Πρότειναν το ρόλο του «εργένη» στον πρώην της Χριστίνας

Γνωρίζουμε όλοι για τον Σάκη Κατσούλη και τη σχέση του με την Χριστίνα Κεφαλά, αν και αυτή ανατράπηκε πλήρως με την εμπλοκή του Survivor, αλλά φαίνεται πως η πρώην παίκτρια είχε και επαφές με άνθρωπο, που είχε δεχθεί πρόταση για το «The Bachelor».

Το πρωί της Παρασκευής (7/5) στην εκπομπή «Ευτυχείτε» αφού τελείωσε τον... λόγο του ο κολλητός του Σάκη Κατσούλη, μίλησε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος και αποκάλυψε την σχέση που είχε με την Χριστίνα αλλά και την πρόταση που είχε από τον Alpha.

Survivor 4: Το σχόλιο του πρώην της Χριστίνας και άλλοτε... υποψήφιου Bachelor

«Γνωρίζω άτομα από το Survivor. Είχα μια σχέση και με τη Χριστίνα. Χάρηκα που την είδα εκεί. Μου φάνηκε και πολύ περίεργο, γιατί δεν περίμενα να τη δω. Εύχομαι να προχωρήσει τη ζωή της. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Όταν ήταν μαζί μου, ήταν μαζί μου. Τώρα κάποιες φορές που είχαμε κάποιους χωρισμούς, δε ξέρω τι έκανε. Εμένα δε μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για το Survivor» είπε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος.

Σχετικά με το Bachelor, ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά τόνισε: «Μου είχαν κάνει πρόταση για να γίνω ο Bachelor. Είχα μιλήσει λίγο, αλλά η δουλειά μου είναι άλλη και ακόμη δεν είμαι έτοιμος για παντρειές».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share