Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler: Έριξε την βόμβα για την... αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ο Γιώργος Λιανός!

Τι ισχύει τελικά;

10 Μαΐου 2021 11:58
Survivor spoiler: Έριξε την βόμβα για την... αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου ο Γιώργος Λιανός!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο παρουσιαστής του Survivor μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο και θέλουν τον Ηλία Μπόγδανο να έχει ζητήσει από την παραγωγή να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

"Είναι μπούρδα όλο αυτό. Δεν ισχύει με τον Ηλία. Πολλοί παίκτες έχουν φτάσει σε φάση ότι δεν αντέχουν πια, αλλά ο Ηλίας ποτέ.", είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

"Αυτή την εβδομάδα μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες της μπλε ομάδας, της κόκκινης όχι ακόμα, γιατί υπάρχει ο κανόνας της αναλογίας.Τα αθλήματα όταν γίνει ατομικό, θα είναι αντίστοιχα για να μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη και άντρες και γυναίκες. Οι παίκτες επειδή περιμένουν το ατομικό πως και πως, έχουν αρχίσει να φυλάγονται. Σαν να κρατάνε δυνάμεις, με τα ματσαρίσματα είναι ακόμα πιο προσεκτικοί."

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:

Survivor trailer 10/05: Σφάζονται ΟΛΟΙ μεταξύ τους - Ακόμα και Σάκης με Μαριαλένα

Survivor trailer: Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς πολύ χαλαρό σε σύγκριση με το σημερινό. Πήραμε μια γεύση από το trailer και... θα γίνει το "σώσε"!

Οι Μπλε πήραν την πρώτη νίκη της εβδομάδας και απόλαυσαν εκτός από φαγητό και μια απίστευτη εμπειρία στην Πούντα Κάνα με δελφίνια και τα σχετικά.

Από το χθεσινό επεισόδιο πήραμε μια ιδέα για το τι θα ξημερώσει την επόμενη μέρα στο νησί! Η Καρολίνα είχε την πρώτη της ένταση με την Ελένη Χαμπέρη, κι αυτό φαίνεται πως θα συνεχιστεί σήμερα! Από την άλλη για ακόμα μια φορά παρατηρήθηκε μια ένταση μεταξύ της Μαριαλένας και του Σάκη! Σήμερα θα πλακωθούν για τα καλά... Η Μαριαλένα πάλι κλαμένη. Θυμάστε την τελευταία φορά που την είδατε να χαμογελάει; Γιατί εγώ μόνο να κλαίει την βλέπω... Εντάξει, όλοι περνάνε δύσκολα, μην με πείτε κακιά το καταλαβαίνω αλλά... κάπου λίγο ώπα!

Επίσης, έχουμε ασυλία σήμερα - την πρώτη της εβδομάδας - και το Athensmagazine.gr γνωρίζει από τώρα ποια ομάδα θα την κερδίσει, όπως και ποιος θα κερδίσει ατομική ασυλία αλλά και ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! Στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε πάλι μια λεκτική διαμάχη Ντάφυ και Κόρο... Καιρό είχαμε! Ο Κόρο τα έχει πάρει λίγο και με την Καρολίνα... Σας το είπα; Αν όχι σας το λέω τώρα...

Δείτε το trailer και θα καταλάβετε τι εννοώ...

Το σημερινό 10/5 trailer του Survivor 4

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share